Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KaZanoV SYRIA Placid Runners
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Swift is nu in balbezit. Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson speelt de bal door. Daar is Mutlow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutlow geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mason passt de bal met de wreef. Righton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson is nu in balbezit. Righton verovert de bal door een tackle van achteren. Righton draait met de bal, schiet en ... Baulch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KaZanoV SYRIA - Placid Runners 0:1

18e minuut.
Howells bereikt de bal nog maar net als eerste. Howells geeft een lange en hoge pass. Fowler kopt de bal weg. Righton bereikt de bal nog maar net als eerste. Righton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mason is nu in balbezit. Mason passt de bal met de wreef. Daar is Carr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wilkinson kopt de bal weg. Culum heeft problemen om de bal te vangen. Culum passt de bal met de wreef. Shrimpton rent richting de bal. Shrimpton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KaZanoV SYRIA - Placid Runners 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaZanoV SYRIA 50%, Placid Runners 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KaZanoV SYRIA - Placid Runners 1:1

52e minuut.
Fowler rent richting de bal. hanford verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carr. Carr krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Higginson is nu in balbezit. Culum rent richting de bal. Shrimpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Culum rent richting de bal. Culum draait met de bal, schiet en ... Ryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Carr is nu in balbezit. Righton onderschept slim de pass. Righton passt de bal zonder na te denken. Mason rent richting de bal. Mason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KaZanoV SYRIA - Placid Runners 1:2

73e minuut.
Mason passt de bal met de wreef. Righton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carr. Righton raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Righton kan niet meer verder spelen. Addis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wheeler speelt de bal door. Carr controleert de bal met de borst. Wheeler is nu in balbezit. Mason onderschept slim de pass. Mason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KaZanoV SYRIA - Placid Runners 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaZanoV SYRIA 48%, Placid Runners 52%.
KaZanoV SYRIA - Placid Runners 1:3