Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WARRIORS OF ALBION CFC CARDIFF
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 22.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Davies trapt de bal weg. Inworp. Gilligan met een snelle inworp. Smithe rent richting de bal. Smithe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pope rent richting de bal. Pope geeft de bal voor. Drewitt rent richting de bal. Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Felgate passt de bal zonder na te denken. Harthill heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blair. Blair krijgt een gele kaart. Harthill is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Felgate zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skelly heeft problemen om de bal te vangen. Mills is nu in balbezit. Mills draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Felgate passt de bal met de wreef. Blair is nu in balbezit. McGoona onderschept slim de pass. McGoona schiet op doel. Ridgway werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIORS OF ALBION - CFC CARDIFF 0:1

41e minuut.
Daar is Smithe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felgate rent richting de bal. Felgate probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mills, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mills haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIORS OF ALBION 69%, CFC CARDIFF 31%.
WARRIORS OF ALBION - CFC CARDIFF 0:1

66e minuut.
Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs onderschept slim de pass. Gibbs probeert naar een medespeler te passen. Drewitt is nu in balbezit. Drewitt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gilligan verovert de bal door een tackle van achteren. Gilligan speelt de bal door. Drewitt rent richting de bal. Smithe rent richting de bal. Smithe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIORS OF ALBION 67%, CFC CARDIFF 33%.
WARRIORS OF ALBION - CFC CARDIFF 0:1