Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KaZanoV SYRIA Tyddewi Titans
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 14.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pelliser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mutlow probeert de bal met de borst te controleren. Henderson speelt de bal door. Culum rent richting de bal. Culum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Culum onderschept slim de pass. Culum schiet op doel. Henderson probeert de bal aan de voet te houden. Shrimpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrimpton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KaZanoV SYRIA - Tyddewi Titans 1:0

17e minuut.
Mutlow rent richting de bal. Mutlow probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shrimpton de bal. Culum is nu in balbezit. Culum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fowler rent richting de bal. Newman rent richting de bal. Fowler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Newman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Newman kan niet meer verder spelen. Hughes komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Hoskings met een sublieme pass. Davey is nu in balbezit. Davey passt de bal zonder na te denken. Twyning bereikt de bal nog maar net als eerste. Twyning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KaZanoV SYRIA - Tyddewi Titans 1:1

37e minuut.
Culum passt de bal in één keer door. Shrimpton rent richting de bal. Philpott is nu in balbezit. Shrimpton verovert de bal door een tackle van achteren. Shrimpton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Henderson met een sublieme pass. Maxfield is nu in balbezit. Maxfield geeft de bal voor. Twyning is nu in balbezit. Twyning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KaZanoV SYRIA - Tyddewi Titans 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaZanoV SYRIA 52%, Tyddewi Titans 48%.
KaZanoV SYRIA - Tyddewi Titans 1:2

54e minuut.
Wilkinson passt de bal in één keer door. Daar is Culum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Culum speelt de bal door. Shrimpton is nu in balbezit. Shrimpton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Henderson heeft problemen om de bal te vangen. Wilkinson met een sublieme pass. Pelliser rent richting de bal. Claridge onderschept slim de pass. Claridge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Henderson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tippins is nu in balbezit. Shrimpton onderschept slim de pass. Culum rent richting de bal. Culum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaZanoV SYRIA 34%, Tyddewi Titans 66%.
KaZanoV SYRIA - Tyddewi Titans 1:2