Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Placid Runners sokker super stars
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 12.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Ruscoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Joins verovert de bal door een tackle van achteren. Joins probeert naar een medespeler te passen. Higginson is nu in balbezit. Higginson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Placid Runners - sokker super stars 1:0

20e minuut.
Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Horan is nu in balbezit. Met opzet legt Maxwell zijn tegenspeler op de grond. Maxwell krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Higginson verovert de bal door een tackle van achteren. Horan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Horan bereikt de bal nog maar net als eerste. Horan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Higginson rent richting de bal. Huish onderschept slim de pass. Huish met een sublieme pass. Dickeson rent richting de bal. Dickeson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Placid Runners 43%, sokker super stars 57%.
Placid Runners - sokker super stars 1:0

64e minuut.
Horan onderschept slim de pass. Claridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Horan verovert de bal door een tackle van achteren. Horan schiet op doel. Ryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Placid Runners - sokker super stars 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Placid Runners 44%, sokker super stars 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Placid Runners - sokker super stars 1:1