Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Placid Runners Vipers FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Alexander geeft de bal voor. Slatter controleert de bal met de borst. Slatter passt de bal in één keer door. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Placid Runners - Vipers FC 0:1

18e minuut.
Maxwell heeft problemen om de bal te vangen. Maxwell geeft de bal voor. Attwell rent richting de bal. Mason onderschept slim de pass. Mason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Placid Runners - Vipers FC 1:1

23e minuut.
Klungelig pakt Swift de bal. Charles rent richting de bal. Charles passt de bal zonder na te denken. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Swift onderschept slim de pass. Blakley verovert de bal door een tackle van achteren. Blakley probeert naar een medespeler te passen. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Higginson heeft problemen om de bal te vangen. Charles rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Higginson. Higginson krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Higginson is nu in balbezit. Blakley rent richting de bal. Blakley speelt de bal door. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle draait met de bal, schiet en ... Ryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Blakley rent richting de bal. Blakley probeert naar een medespeler te passen. Claridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle verovert de bal door een tackle van achteren. Hidle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Placid Runners - Vipers FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Placid Runners 61%, Vipers FC 39%.
Placid Runners - Vipers FC 1:2

74e minuut.
Slatter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caffell komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Maxwell met de inworp. hanford heeft problemen om de bal te vangen. Loader tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loader krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Swift kopt de bal weg. Loader heeft problemen om de bal te vangen. Alexander speelt de bal door. Hidle is nu in balbezit. Hidle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Placid Runners 50%, Vipers FC 50%.
Placid Runners - Vipers FC 1:2