Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vipers FC Tyddewi Titans
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 13.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Hidle probeert naar een medespeler te passen. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming met een sublieme pass. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Philpott kan de bal niet met de borst controleren. Charles rent richting de bal. Charles speelt de bal door. Hidle rent richting de bal. Hidle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hidle rent richting de bal. Charles rent richting de bal. Philpott rent richting de bal. Hidle onderschept slim de pass. Hidle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Philpott bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles onderschept slim de pass. Charles passt de bal met de wreef. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fleming rent richting de bal. Fleming geeft een lange en hoge pass. Daar is Ratcliffe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vipers FC 32%, Tyddewi Titans 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vipers FC - Tyddewi Titans 0:0

56e minuut.
Henderson passt de bal zonder na te denken. Blakley rent richting de bal. Blakley speelt de bal door. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle schiet op doel. Paal! Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming onderschept slim de pass. Fleming schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fleming zal de hoekschop nemen. Henderson heeft problemen om de bal te vangen. Hidle is nu in balbezit. Hidle schiet op doel. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vipers FC - Tyddewi Titans 1:0

59e minuut.
Davey is nu in balbezit. Davey speelt de bal door. Twyning bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey is nu in balbezit. Davey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Twyning is nu in balbezit. Tipton onderschept slim de pass. Tipton passt de bal in één keer door. Hidle rent richting de bal. Hidle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Maxfield met een snelle inworp. Henderson rent richting de bal. Henderson geeft een lange en hoge pass. Twyning rent richting de bal. Twyning draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vipers FC 36%, Tyddewi Titans 64%.
Vipers FC - Tyddewi Titans 1:0