Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad del Desarrollo Alagale United
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 19.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Camus draait met de bal, schiet en ... Olivares met een sublieme pass. Cifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez verovert de bal door een tackle van achteren. Diez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Manquilef geeft de bal voor. Horta is nu in balbezit. Camus onderschept slim de pass. Camus haalt uit met een fantastische trap. Artigas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad del Desarrollo - Alagale United 0:1

21e minuut.
Leiva passt de bal in één keer door. Cabezón rent richting de bal. Camacho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Camacho krijgt een gele kaart. Cabezón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leiva legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cabezón onderschept slim de pass. Cabezón geeft een lange en hoge pass. Daar is Lorie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olavarría is nu in balbezit. Olavarría draait met de bal, schiet en ... Quiñelef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad del Desarrollo 49%, Alagale United 51%.
Universidad del Desarrollo - Alagale United 0:1

65e minuut.
Cabezón geeft een lange en hoge pass. Quiñelef is nu in balbezit. Olavarría verovert de bal door een tackle van achteren. Olavarría draait met de bal, schiet en ... Urrutia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universidad del Desarrollo - Alagale United 1:1

72e minuut.
Lorie rent richting de bal. Lorie geeft een hoge lob. Olavarría rent richting de bal. Olavarría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad del Desarrollo - Alagale United 2:1

74e minuut.
Montesinos met een sublieme pass. Olavarría rent richting de bal. Camacho begaat een overtreding. Camacho krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Olavarría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montesinos komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad del Desarrollo - Alagale United 3:1

78e minuut.
Klungelig pakt Camus de bal. Cifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Camus onderschept slim de pass. Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad del Desarrollo 39%, Alagale United 61%.
Universidad del Desarrollo - Alagale United 3:1