Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyrule Warriors FC Universidad del Desarrollo
3-5-2 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.6 gemiddelde waardering 22.7
adequate Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Velcea de bal. Velcea kopt de bal weg. Albertarrio rent richting de bal. Albertarrio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - Universidad del Desarrollo 1:0

22e minuut.
Cifuentes rent richting de bal. Velcea verovert de bal door een tackle van achteren. Velcea met een sublieme pass. Albertarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertarrio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - Universidad del Desarrollo 2:0

30e minuut.
Velcea rent richting de bal. Velcea passt de bal zonder na te denken. Albertarrio rent richting de bal. Albertarrio draait met de bal, schiet en ... Artigas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - Universidad del Desarrollo 3:0

30e minuut.
Velcea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leiva. Velcea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brezovcsik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Albertarrio rent richting de bal. Albertarrio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Konitopoulos geeft een hoge lob. Inworp. Cabezón met een snelle inworp. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Velcea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cifuentes. Velcea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zuckmayer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Albertarrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertarrio draait met de bal, schiet en ... Artigas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bercu is nu in balbezit. Montesinos onderschept slim de pass. Montesinos probeert naar een medespeler te passen. Albertarrio is nu in balbezit. Albertarrio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zuckmayer rent richting de bal. Zuckmayer speelt de bal door. Albertarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertarrio draait met de bal, schiet en ... Artigas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - Universidad del Desarrollo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyrule Warriors FC 40%, Universidad del Desarrollo 60%.
Hyrule Warriors FC - Universidad del Desarrollo 4:0

46e minuut.
Cifuentes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pedraza de bal. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea haalt uit met een fantastische trap. Artigas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - Universidad del Desarrollo 5:0

50e minuut.
Benavides is nu in balbezit. Albertarrio onderschept slim de pass. Montesinos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Albertarrio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albertarrio legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cervera kopt de bal weg. Daar is Velcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertarrio is nu in balbezit. Albertarrio draait met de bal, schiet en ... Artigas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - Universidad del Desarrollo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyrule Warriors FC 32%, Universidad del Desarrollo 68%.
Hyrule Warriors FC - Universidad del Desarrollo 6:0