Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maipu United Madferit FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
De la Fuente geeft een lange en hoge pass. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Cox is nu in balbezit. Cox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maipu United - Madferit FC 0:1

18e minuut.
Rodríguez geeft de bal voor. Cox probeert de bal aan de voet te houden. Acevedo is nu in balbezit. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipu United - Madferit FC 0:2

21e minuut.
Rodríguez passt de bal met de wreef. Cox probeert de bal met de borst te controleren. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Delage maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Acevedo de bal. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado geeft de bal voor. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap. Delage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipu United - Madferit FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maipu United 49%, Madferit FC 51%.
Maipu United - Madferit FC 0:3

49e minuut.
Mosqueira onderschept slim de pass. Mosqueira speelt de bal door. Avello speelt de bal door. Guzmán rent richting de bal. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mezzano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Catalán komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Marzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzo geeft de bal voor. Avello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cox haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Marzo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oroz met de inworp. Cox is nu in balbezit. Cox schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Marzo geeft de bal voor. Schiapachasse is nu in balbezit. Torreblanco verovert de bal door een tackle van achteren. Torreblanco haalt uit met een fantastische trap. León probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipu United - Madferit FC 1:3

73e minuut.
Catalán verovert de bal door een tackle van achteren. Catalán passt de bal in één keer door. Daar is Luarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torreblanco verovert de bal door een tackle van achteren. Torreblanco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
De la Fuente rent richting de bal. Torreblanco verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van De la Fuente ... Strafschop! De la Fuente krijgt een gele kaart. Torreblanco raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rengifo neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Rengifo passt de bal in één keer door. Torreblanco is nu in balbezit. Mosqueira is nu in balbezit. Torreblanco verovert de bal door een tackle van achteren. Torreblanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luarte probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipu United - Madferit FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maipu United 68%, Madferit FC 32%.
Maipu United - Madferit FC 2:3