Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Disidentes Maipu United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Aros bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Izquierdo zijn tegenspeler op de grond. Aros raakt geblesseerd tijdens het duel. Aros met een snel genomen vrije trap. Grebe met een sublieme pass. Daar is Melinao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araos bereikt de bal nog maar net als eerste. Araos haalt uit met een fantastische trap. Delage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Disidentes - Maipu United 1:0

12e minuut.
Araos heeft problemen om de bal te vangen. Marzo onderschept slim de pass. Araos bereikt de bal nog maar net als eerste. Araos draait met de bal, schiet en ... Grebe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jerez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cáceres de bal onder controle te krijgen. Aros bereikt de bal nog maar net als eerste. Araos rent richting de bal. Araos haalt uit met een fantastische trap. Delage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grebe passt de bal zonder na te denken. Aros rent richting de bal. Aros passt de bal zonder na te denken. Delage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Araos rent richting de bal. Araos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Disidentes - Maipu United 2:0

32e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina probeert naar een medespeler te passen. Grebe speelt de bal door. Klungelig pakt Araos de bal. Araos schiet op doel. Delage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chacana trapt de bal weg van het doel. Guillen kopt de bal weg. Cienfuegos is nu in balbezit. Cienfuegos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cienfuegos rent richting de bal. Guillen onderschept slim de pass. Guillen speelt de bal door. Araos is nu in balbezit. Araos schiet op doel. Delage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Disidentes - Maipu United 3:0

45e minuut.
Aros is nu in balbezit. Aros passt de bal in één keer door. Araos rent richting de bal. Araos schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Disidentes 45%, Maipu United 55%.
Disidentes - Maipu United 3:0

56e minuut.
Canío rent richting de bal. Canío geeft een hoge lob. Mansilla heeft problemen om de bal te vangen. Araos rent richting de bal. Araos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Disidentes - Maipu United 4:0

60e minuut.
Vainstein probeert naar een medespeler te passen. Urra rent richting de bal. Urra passt de bal zonder na te denken. Aros rent richting de bal. Aros haalt uit met een fantastische trap. Delage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Araos is nu in balbezit. Araos passt de bal met de wreef. Aros kan de bal niet met de borst controleren. Araos bereikt de bal nog maar net als eerste. Araos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Disidentes 24%, Maipu United 76%.
Disidentes - Maipu United 4:0