Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter de Rilán Maipu United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
7 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo passt de bal zonder na te denken. Torreblanco is nu in balbezit. Torreblanco schiet op doel. Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Rilán - Maipu United 0:1

17e minuut.
Torrejón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rengifo rent richting de bal. Rengifo met een sublieme pass. Izquierdo heeft problemen om de bal te vangen. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Mansilla geeft een hoge lob. Inworp. Cruzat met een snelle inworp. Capote heeft problemen om de bal te vangen. Capote schiet op doel. Delage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melinao probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. Daar is Melinao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rengifo met een sublieme pass. Torreblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López. Torreblanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Izquierdo komt bij de bal en schiet. Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Rilán 59%, Maipu United 41%.
Inter de Rilán - Maipu United 0:1

51e minuut.
Torrejón met de inworp. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber begaat een overtreding. Huber krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Huber heeft problemen om de bal te vangen. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huber krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Rengifo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rengifo kan niet meer verder spelen. Cienfuegos komt het veld opgelopen. Acevedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Inworp. Villarroel met de inworp. Torreblanco is nu in balbezit. Torreblanco schiet op doel. Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Capote verovert de bal door een tackle van achteren. Rentería rent richting de bal. Rentería draait met de bal, schiet en ... Delage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter de Rilán - Maipu United 1:1

60e minuut.
Rentería rent richting de bal. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería verovert de bal door een tackle van achteren. Capote is nu in balbezit. Capote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Villarroel heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuegos is nu in balbezit. Villarroel is nu in balbezit. Cienfuegos verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuegos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Rilán - Maipu United 1:2

65e minuut.
Villarroel geeft een lange en hoge pass. Capote is nu in balbezit. Capote passt de bal met de wreef. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Rilán 55%, Maipu United 45%.
Inter de Rilán - Maipu United 1:2