Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madferit FC Disidentes
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 26.9
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Cox rent richting de bal. Vainstein onderschept slim de pass. Vainstein passt de bal met de wreef. Araos is nu in balbezit. Araos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Aros geeft een lange en hoge pass. De la Fuente kopt de bal weg. Inworp. Grebe met de inworp. Medina geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Guillen kopt de bal weg. Aros is nu in balbezit. Aros passt de bal met de wreef. Araos rent richting de bal. Araos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vainstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainstein probeert naar een medespeler te passen. Araos is nu in balbezit. Araos haalt uit met een fantastische trap. León maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Grebe speelt de bal door. Daar is Aros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aros passt de bal zonder na te denken. Araos is nu in balbezit. Araos haalt uit met een fantastische trap. León verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
León met een harde bal richting middenveld. Vainstein probeert naar een medespeler te passen. Araos rent richting de bal. Araos draait met de bal, schiet en ... León maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madferit FC - Disidentes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madferit FC 70%, Disidentes 30%.
Madferit FC - Disidentes 0:1

48e minuut.
Urra onderschept slim de pass. Urra passt de bal zonder na te denken. Araos is nu in balbezit. Araos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madferit FC - Disidentes 0:2

58e minuut.
Jerez met een sublieme pass. Araos rent richting de bal. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Araos is nu in balbezit. Araos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madferit FC - Disidentes 0:3

67e minuut.
Daar is Araos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aros rent richting de bal. Hurtado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hurtado krijgt een gele kaart. Aros raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aros kan niet meer verder spelen. Huinca komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Huinca rent richting de bal. Huinca passt de bal in één keer door. Araos is nu in balbezit. Araos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardel onderschept slim de pass. Tardel geeft een hoge lob. Daar is Araos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hurtado is nu in balbezit. Medina onderschept slim de pass. Medina probeert naar een medespeler te passen. Araos is nu in balbezit. Araos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Schiapachasse rent richting de bal. Araos verovert de bal door een tackle van achteren. Huinca is nu in balbezit. Araos is nu in balbezit. Araos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madferit FC 75%, Disidentes 25%.
Madferit FC - Disidentes 0:3