Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runegeret Los Abuelos Gamer FC
a ver... Tactiek Chile2020
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
31 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 32.2
very good Schieten good
good Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Courquin is nu in balbezit. Courquin geeft de bal voor. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Pelé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Ebetürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebetürk passt de bal met de wreef. Jaworucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verlinden rent richting de bal. Verlinden schiet op doel. Pelé bokst de bal weg. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... Pelé maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dipillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Miranyan rent richting de bal. Soto rent richting de bal. Soto passt de bal zonder na te denken. Bockstaele is nu in balbezit. Bockstaele geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Inworp. Miranyan met de inworp. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Miranyan met een snelle inworp. Baltă rent richting de bal. Baltă geeft de bal voor. Leroy krijgt zijn hoofd ertegen. Pelé probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Courquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk passt de bal met de wreef. Leroy is nu in balbezit. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Pelé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Hirschberg de bal. Fontana rent richting de bal. Fontana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lippi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippi haalt uit met een fantastische trap. Suella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bockstaele is nu in balbezit. Bockstaele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Los Abuelos Gamer FC 0:1

22e minuut.
Vârtejaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto met een snelle inworp. Bockstaele rent richting de bal. Bockstaele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ebetürk probeert naar een medespeler te passen. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Runegeret - Los Abuelos Gamer FC 1:1

26e minuut.
Verlinden rent richting de bal. Verlinden passt de bal zonder na te denken. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă draait met de bal, schiet en ... Pelé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Palomera de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miranyan neemt de hoekschop. Verlinden krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Los Abuelos Gamer FC 2:1

29e minuut.
Oporto rent richting de bal. Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki passt de bal zonder na te denken. Leroy is nu in balbezit. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Leroy onderschept slim de pass. Leroy passt de bal met de wreef. Verlinden rent richting de bal. Verlinden schiet op doel. Na een snelle pass probeert Souidi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Los Abuelos Gamer FC 3:1

43e minuut.
Manzur rent richting de bal. Manzur geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltă met de inworp. Jaworucki geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 47%, Los Abuelos Gamer FC 53%.
Runegeret - Los Abuelos Gamer FC 3:1

48e minuut.
Courquin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oporto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Oporto heeft problemen om de bal te vangen. Vârtejaru speelt de bal door. Palomera is nu in balbezit. Leroy verovert de bal door een tackle van achteren. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Leroy controleert de bal met de borst. Palomera verovert de bal door een tackle van achteren. Palomera geeft een lange en hoge pass. Lippi rent richting de bal. Lippi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gliszczyński komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk passt de bal zonder na te denken. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap. Pelé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Los Abuelos Gamer FC 4:1

65e minuut.
Miranyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki passt de bal met de wreef. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Miranyan met een sublieme pass. Baltă rent richting de bal. Baltă geeft de bal voor. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dipillo is nu in balbezit. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Leroy de bal. Leroy schiet op doel. Pelé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baltă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Miranyan met de inworp. Daar is Ebetürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebetürk geeft de bal voor. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Courquin rent richting de bal. Courquin met een sublieme pass. Gliszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baltă is nu in balbezit. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Pelé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Los Abuelos Gamer FC 5:1

75e minuut.
Galleguillos komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jaworucki geeft de bal voor. Souidi kopt de bal weg. Daar is Galleguillos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg geeft een lange en hoge pass. Pelé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Oporto rent richting de bal. Hirschberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschberg speelt de bal door. Leroy rent richting de bal. Leroy schiet op doel. Pelé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hirschberg neemt de hoekschop. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bockstaele is nu in balbezit. Bockstaele met een sublieme pass. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Pelé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Lippi is nu in balbezit. Oporto rent richting de bal. Lippi met een sublieme pass. Bockstaele rent richting de bal. Bockstaele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Los Abuelos Gamer FC 5:2

84e minuut.
Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki geeft de bal voor. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ... Pelé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Los Abuelos Gamer FC 6:2

86e minuut.
Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki geeft een hoge lob. Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Los Abuelos Gamer FC 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 35%, Los Abuelos Gamer FC 65%.
Runegeret - Los Abuelos Gamer FC 7:2