Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Los Wachakas Bento Ribeiro
532 Tactiek IVIVII
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 53.8
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Coster verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ostrof. Ostrof krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Thaler onderschept slim de pass. Thaler probeert naar een medespeler te passen. Suryanto probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ostrof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Bento Ribeiro 0:1

4e minuut.
Pezda passt de bal in één keer door. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof passt de bal zonder na te denken. Thaler met een sublieme pass. Suryanto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Thaler kopt de bal weg. Klungelig pakt Perillo de bal. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz schiet op doel. Machat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Bento Ribeiro 0:2

8e minuut.
Di Felice heeft problemen om de bal te vangen. Thaler onderschept slim de pass. Thaler speelt de bal door. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Roilos kopt de bal weg. Suryanto is nu in balbezit. Suryanto geeft een hoge lob. Ostrof springt en kopt de bal. Machat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Bento Ribeiro 0:3

12e minuut.
Roilos geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz kopt de bal weg. Ostrof rent richting de bal. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ostrof rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Bento Ribeiro 0:4

16e minuut.
Ortúzar passt de bal zonder na te denken. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Suryanto speelt de bal door. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz speelt de bal door. Thaler is nu in balbezit. Thaler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Thaler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Felice rent richting de bal. Thaler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thaler krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworski onderschept slim de pass. Dworski passt de bal zonder na te denken. Ostrof rent richting de bal. Ostrof passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Di Felice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roilos met een sublieme pass. Grochal geeft een hoge lob. Ostrof rent richting de bal. Ostrof schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Dworski onderschept slim de pass. Dworski geeft een lange en hoge pass. Suryanto kopt de bal weg. Klungelig pakt Thaler de bal. Thaler geeft een lange en hoge pass. Machat bokst de bal weg. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Machat trapt de bal weg van het doel. Grochal met een sublieme pass. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz geeft de bal voor. Machat bokst de bal weg. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Bento Ribeiro 0:5

31e minuut.
Roilos geeft een hoge lob. Ostrof rent richting de bal. Perillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ostrof is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Thaler neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Roilos verovert de bal door een tackle van achteren. Roilos geeft een lange en hoge pass. Thaler kopt de bal weg. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... Machat bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Bento Ribeiro 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Wachakas 78%, Bento Ribeiro 22%.
FC Los Wachakas - Bento Ribeiro 0:6

49e minuut.
Pezda kopt de bal weg. Bogarín heeft problemen om de bal te vangen. Coster bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof onderschept slim de pass. Ostrof geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Grochal geeft de bal voor. Ostrof kopt de bal weg. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Bento Ribeiro 0:7

59e minuut.
Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto speelt de bal door. Gierbulewicz speelt de bal door. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Ostrof is nu in balbezit. Ostrof passt de bal zonder na te denken. Pozo rent richting de bal. Suryanto is nu in balbezit. Suryanto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Machat trapt de bal weg. Dworski kopt de bal weg. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Gierbulewicz rent richting de bal. Suryanto is nu in balbezit. Suryanto passt de bal zonder na te denken. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Machat trapt de bal weg. Thaler is nu in balbezit. Thaler passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Bento Ribeiro 0:8

72e minuut.
Di Felice rent richting de bal. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Grochal verovert de bal door een tackle van achteren. Grochal speelt de bal door. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel. Machat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Bento Ribeiro 0:9

82e minuut.
Pezda heeft problemen om de bal te vangen. Pezda passt de bal in één keer door. Thaler probeert naar een medespeler te passen. Ostrof rent richting de bal. Ostrof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gierbulewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balaci komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roilos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler geeft de bal voor. Ostrof krijgt zijn hoofd ertegen. Machat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Roilos is nu in balbezit. Kadušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Roilos verovert de bal door een tackle van achteren. Suryanto is nu in balbezit. Suryanto geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Wachakas 86%, Bento Ribeiro 14%.
FC Los Wachakas - Bento Ribeiro 0:9