Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atomicos FC Cebolletas
Estandar 433 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 36.7
zwak Schieten redelijk
zwak Passen matig
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Perna Bamba is nu in balbezit. Siles onderschept slim de pass. Siles passt de bal zonder na te denken. Olmo is nu in balbezit. Olmo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Perna Bamba geeft de bal voor. Doberti probeert de bal met de borst te controleren. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier draait met de bal, schiet en ... Quirch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Cebolletas 0:1

5e minuut.
Daar is Artigas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artigas met een sublieme pass. Klungelig pakt Pastel de bal. Cormier is nu in balbezit. Cormier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Cebolletas 0:2

11e minuut.
Tudela onderschept slim de pass. Tudela speelt de bal door. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Cebolletas 1:2

13e minuut.
Belej rent richting de bal. Belej geeft de bal voor. Siles probeert de bal aan de voet te houden. Cormier rent richting de bal. Cormier draait met de bal, schiet en ... Quirch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Cebolletas 1:3

15e minuut.
Tosun geeft de bal voor. Figueroa kopt de bal weg. Perna Bamba rent richting de bal. Perna Bamba geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomicos FC 59%, Cebolletas 41%.
Atomicos FC - Cebolletas 1:3

53e minuut.
Zamora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tosun met een snelle inworp. Belej rent richting de bal. Belej geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ramis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onofri. Ramis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tudela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Socías geeft een lange en hoge pass. Daar is Tudela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Perna Bamba passt de bal in één keer door. Blanco is nu in balbezit. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ramis de bal. Ramis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomicos FC 45%, Cebolletas 55%.
Atomicos FC - Cebolletas 1:3