Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bento Ribeiro Aurinegro F.C
IVIVII Tactiek Táchira
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 23.4
very good Schieten poor
very good Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
del Nero probeert naar een medespeler te passen. Suryanto rent richting de bal. Suryanto passt de bal met de wreef. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
del Nero passt de bal met de wreef. Suryanto speelt de bal door. del Nero rent richting de bal. del Nero draait met de bal, schiet en ... Castell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 1:0

8e minuut.
Grochal kopt de bal weg. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof probeert naar een medespeler te passen. Daar is del Nero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Nero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Thaler rent richting de bal. Thaler speelt de bal door. Ostrof rent richting de bal. Ostrof draait met de bal, schiet en ... Castell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 2:0

13e minuut.
del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero passt de bal in één keer door. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof draait met de bal, schiet en ... Castell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 3:0

14e minuut.
Dworski is nu in balbezit. Dworski probeert naar een medespeler te passen. Thaler is nu in balbezit. Thaler passt de bal met de wreef. Suryanto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 4:0

15e minuut.
Vidaurren speelt de bal door. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrof rent richting de bal. Ostrof draait met de bal, schiet en ... Castell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Inworp. Roilos met de inworp. Daar is Suryanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suryanto geeft een hoge lob. Ostrof krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 5:0

23e minuut.
Roilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto is nu in balbezit. Suryanto geeft de bal voor. Ostrof krijgt zijn hoofd ertegen. Castell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 6:0

27e minuut.
Talma geeft een lange en hoge pass. Roilos rent richting de bal. Roilos passt de bal met de wreef. Daar is Suryanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suryanto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pezda probeert naar een medespeler te passen. Dworski speelt de bal door. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Talma probeert de bal aan de voet te houden. Dworski rent richting de bal. Tello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tello krijgt een gele kaart. Dworski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodrigues Neto met een snel genomen vrije trap. del Nero springt en kopt de bal. Castell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 7:0

32e minuut.
Grochal geeft een hoge lob. Muse kan de bal niet met de borst controleren. del Nero is nu in balbezit. del Nero schiet op doel. Becker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Castell speelt de bal door. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal passt de bal zonder na te denken. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero schiet op doel. Castell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. del Nero rent richting de bal. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ostrof is nu in balbezit. Becker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ostrof raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bendig neemt zijn aanloop. Castell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 8:0

36e minuut.
Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Talma rent richting de bal. Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Thaler geeft een lange en hoge pass. Daar is Becker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Nero rent richting de bal. del Nero schiet op doel. Castell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 9:0

44e minuut.
Ostrof is nu in balbezit. Ostrof passt de bal zonder na te denken. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 20%, Aurinegro F.C 80%.
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 10:0

47e minuut.
Ostrof speelt de bal door. Thaler rent richting de bal. Thaler geeft een hoge lob. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rivas geeft de bal voor. Pezda rent richting de bal. Pezda met een sublieme pass. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof schiet op doel. Castell bokst de bal weg. del Nero is nu in balbezit. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 11:0

54e minuut.
Thaler kan de bal niet met de borst controleren. Thaler passt de bal in één keer door. del Nero rent richting de bal. del Nero haalt uit met een fantastische trap. Castell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 12:0

55e minuut.
Balaci komt het veld opgelopen. Gierbulewicz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Balaci kopt de bal weg. Klungelig pakt Dworski de bal. Dworski probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Castell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Suryanto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gierbulewicz de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Talma rent richting de bal. Talma geeft een hoge lob. Roilos kopt de bal weg. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Thaler onderschept slim de pass. Thaler probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 13:0

74e minuut.
Klungelig pakt Suryanto de bal. Suryanto geeft de bal voor. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 14:0

74e minuut.
Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gierbulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz schiet op doel. Castell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 15:0

79e minuut.
Thaler is nu in balbezit. Thaler passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Castell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

85e minuut.
Thaler kopt de bal weg. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz passt de bal zonder na te denken. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Castell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Castell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 15%, Aurinegro F.C 85%.
Bento Ribeiro - Aurinegro F.C 16:0