Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atomicos FC Aurinegro F.C
Estandar 433 Tactiek Táchira
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 25.4
adequate Schieten poor
weak Passen average
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Socías passt de bal in één keer door. Daar is Cañulef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis schiet op doel. Castell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Aurinegro F.C 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Socías met de inworp. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een hoge lob. Cañulef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Arzola rent richting de bal. Arzola geeft een lange en hoge pass. Muse controleert de bal met de borst. Socías is nu in balbezit. Socías schiet op doel. Castell bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Tello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudela geeft de bal voor. Klungelig pakt Becker de bal. Ramis verovert de bal door een tackle van achteren. Ramis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Socías passt de bal met de wreef. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis haalt uit met een fantastische trap. Talma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Aurinegro F.C 2:0

25e minuut.
Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Tudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudela passt de bal zonder na te denken. Socías bereikt de bal nog maar net als eerste. Socías draait met de bal, schiet en ... Castell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Cañulef probeert naar een medespeler te passen. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas passt de bal in één keer door. Arcos rent richting de bal. Arcos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Ramis rent richting de bal. Ramis haalt uit met een fantastische trap. Becker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Aurinegro F.C 3:0

42e minuut.
Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramis onderschept slim de pass. Cañulef rent richting de bal. Ramis onderschept slim de pass. Ramis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco geeft de bal voor. Socías rent richting de bal. Socías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomicos FC 43%, Aurinegro F.C 57%.
Atomicos FC - Aurinegro F.C 3:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Cañulef de bal onder controle te krijgen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco speelt de bal door. Ramis rent richting de bal. Ramis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Socías rent richting de bal. Socías geeft een lange en hoge pass. Ramis is nu in balbezit. Ramis draait met de bal, schiet en ... Castell probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Ramis passt de bal in één keer door. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa met een sublieme pass. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis draait met de bal, schiet en ... Castell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Figueroa met een sublieme pass. Socías is nu in balbezit. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis draait met de bal, schiet en ... Becker probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomicos FC 43%, Aurinegro F.C 57%.
Atomicos FC - Aurinegro F.C 3:0