Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vamos X Otra FC Cebolletas
Normal Tactiek 442
34% Balbezit 66%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 36.7
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Tosun verovert de bal door een tackle van achteren. Tosun passt de bal zonder na te denken. Ceredero is nu in balbezit. Cormier verovert de bal door een tackle van achteren. Cormier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Cebolletas 0:1

6e minuut.
Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Perna Bamba rent richting de bal. Perna Bamba probeert naar een medespeler te passen. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Olmo geeft een lange en hoge pass. Feliú heeft problemen om de bal te vangen. Abad is nu in balbezit. Olmo onderschept slim de pass. Olmo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Belej passt de bal in één keer door. Cormier is nu in balbezit. Ceredero rent richting de bal. Cormier onderschept slim de pass. Cormier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Cebolletas 0:2

30e minuut.
Belej schiet op doel. Feliú heeft problemen om de bal te vangen. Olmo is nu in balbezit. Belej rent richting de bal. Belej schiet op doel. Mans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Cebolletas 0:3

45e minuut.
Feliú is nu in balbezit. Cormier onderschept slim de pass. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Cebolletas 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vamos X Otra FC 72%, Cebolletas 28%.
Vamos X Otra FC - Cebolletas 0:4

47e minuut.
Belej heeft problemen om de bal te vangen. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría passt de bal zonder na te denken. Cormier rent richting de bal. Cormier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Seguel is nu in balbezit. Cormier verovert de bal door een tackle van achteren. Ceredero met een sublieme pass. Cormier heeft problemen om de bal te vangen. Cormier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Olmo passt de bal met de wreef. Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej verovert de bal door een tackle van achteren. Belej schiet op doel. Mans probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Cebolletas 0:5

68e minuut.
Abad rent richting de bal. Perna Bamba onderschept slim de pass. Perna Bamba passt de bal met de wreef. Onofri bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofri geeft een hoge lob. Mans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Belej rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Cebolletas 0:6

85e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Bertoli Filho onderschept slim de pass. Bertoli Filho passt de bal zonder na te denken. Belej rent richting de bal. Belej haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vamos X Otra FC 90%, Cebolletas 10%.
Vamos X Otra FC - Cebolletas 0:6