Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bento Ribeiro Troperos
IVIVII Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
12% Spel op eigen helft 88%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 15.5
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen hopeloos
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrof geeft een lange en hoge pass. Daar is Barros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Nero is nu in balbezit. del Nero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ugarte rent richting de bal. Thaler onderschept slim de pass. Thaler met een sublieme pass. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cordero kopt de bal weg. Thaler is nu in balbezit. Thaler met een sublieme pass. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Ostrof kopt de bal weg. Klungelig pakt Thaler de bal. del Nero is nu in balbezit. del Nero schiet op doel. Piñera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 1:0

9e minuut.
Gierbulewicz geeft een hoge lob. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof passt de bal in één keer door. del Nero rent richting de bal. del Nero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 2:0

11e minuut.
Horwarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwarth geeft een hoge lob. Morandé kopt de bal weg. Thaler rent richting de bal. Thaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 3:0

13e minuut.
Ostrof is nu in balbezit. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler speelt de bal door. del Nero is nu in balbezit. del Nero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ostrof passt de bal in één keer door. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz geeft een lange en hoge pass. del Nero rent richting de bal. del Nero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Horwarth de bal. Horwarth passt de bal met de wreef. Roilos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ostrof de bal. Ostrof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piñera trapt de bal weg. Thaler kopt de bal weg. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero geeft een hoge lob. Piñera bokst de bal weg. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 4:0

22e minuut.
Pezda kan de bal niet met de borst controleren. Pezda speelt de bal door. Daar is Thaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thaler geeft een lange en hoge pass. del Nero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Cordero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horwarth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grochal geeft de bal voor. Ostrof krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 5:0

23e minuut.
Klungelig pakt Paredes de bal. Ostrof rent richting de bal. Ostrof passt de bal in één keer door. del Nero rent richting de bal. del Nero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 6:0

25e minuut.
Horwarth speelt de bal door. Barros onderschept slim de pass. David is nu in balbezit. Ostrof onderschept slim de pass. Ostrof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 7:0

27e minuut.
Horwarth probeert naar een medespeler te passen. del Nero heeft problemen om de bal te vangen. Thaler met een sublieme pass. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Piñera met een harde bal richting middenveld. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Barros heeft problemen om de bal te vangen. Thaler is nu in balbezit. Thaler geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 8:0

36e minuut.
Paredes speelt de bal door. Lobos rent richting de bal. del Nero verovert de bal door een tackle van achteren. del Nero schiet op doel. Piñera bokst de bal weg.

39e minuut.
Ugarte is nu in balbezit. Ugarte geeft de bal voor. Pezda probeert naar een medespeler te passen. Ostrof heeft problemen om de bal te vangen. Thaler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gierbulewicz speelt de bal door. Thaler is nu in balbezit. Thaler probeert naar een medespeler te passen. Horwarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwarth geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 13%, Troperos 87%.
Bento Ribeiro - Troperos 8:0

51e minuut.
Barros geeft de bal voor. Roilos is nu in balbezit. Roilos geeft een hoge lob. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero geeft een lange en hoge pass. Piñera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Roilos is nu in balbezit. Horwarth heeft problemen om de bal te vangen. Horwarth geeft een hoge lob. Ostrof rent richting de bal. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Horwarth probeert naar een medespeler te passen. Thaler rent richting de bal. Thaler speelt de bal door. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof draait met de bal, schiet en ... Paal! Piñera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 9:0

56e minuut.
Balaci komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Balaci rent richting de bal. Balaci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Thaler de bal. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Thaler is nu in balbezit. Thaler passt de bal in één keer door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Piñera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 10:0

63e minuut.
Roilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwarth rent richting de bal. Horwarth geeft de bal voor. Balaci springt en kopt de bal. Piñera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Horwarth is nu in balbezit. Horwarth passt de bal met de wreef. Roilos met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Horwarth geeft de bal voor. Morandé is nu in balbezit. del Nero onderschept slim de pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Grochal kopt de bal weg. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler passt de bal zonder na te denken. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Balaci kan de bal niet met de borst controleren. Balaci geeft een hoge lob. Horwarth rent richting de bal. Horwarth geeft de bal voor. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Piñera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pezda de bal. Bachelet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bachelet krijgt een gele kaart. Pezda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodrigues Neto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balaci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 11:0

76e minuut.
Paredes met een sublieme pass. Falcón rent richting de bal. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Morandé bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci onderschept slim de pass. Balaci geeft een hoge lob. Gierbulewicz springt en kopt de bal. Piñera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 12:0

79e minuut.
Lobos met een sublieme pass. Klungelig pakt Paredes de bal. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Morandé is nu in balbezit. Balaci onderschept slim de pass. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 13:0

82e minuut.
David kopt de bal weg. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler passt de bal in één keer door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Barros geeft de bal voor. Klungelig pakt Roilos de bal. Horwarth is nu in balbezit. Horwarth geeft een lange en hoge pass. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bachelet heeft problemen om de bal te vangen. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. Na een snelle pass probeert David de bal onder controle te krijgen. Piñera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 14:0

88e minuut.
Pezda speelt de bal door. Klungelig pakt Gierbulewicz de bal. Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Troperos 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 11%, Troperos 89%.
Bento Ribeiro - Troperos 15:0