Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cebolletas Aurinegro F.C
442 Tactiek Táchira
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 24.5
goed Schieten zwak
goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Mytaras speelt de bal door. Cormier is nu in balbezit. Cormier passt de bal zonder na te denken. Belej rent richting de bal. Belej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Aurinegro F.C 1:0

16e minuut.
Arcos met de inworp. Cañulef is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cormier. Cormier krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Olmo met een sublieme pass. Cormier is nu in balbezit. Cormier passt de bal in één keer door. Belej is nu in balbezit. Belej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tosun met een sublieme pass. Belej rent richting de bal. Belej passt de bal zonder na te denken. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Olmo rent richting de bal. Herrera is nu in balbezit. Belej verovert de bal door een tackle van achteren. Belej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Aurinegro F.C 2:0

42e minuut.
Herrera rent richting de bal. Olmo onderschept slim de pass. Olmo speelt de bal door. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebolletas 29%, Aurinegro F.C 71%.
Cebolletas - Aurinegro F.C 2:0

46e minuut.
Bertoli Filho geeft een hoge lob. Muse kopt de bal weg. Talma probeert de bal aan de voet te houden. Belej rent richting de bal. Belej haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perna Bamba neemt de hoekschop. Daar is Becker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cormier rent richting de bal. Cormier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Muse met de inworp. Arcos rent richting de bal. Arcos geeft een hoge lob. Vidaurren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Arcos is nu in balbezit. Mytaras onderschept slim de pass. Mytaras geeft de bal voor. Daar is Cormier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cormier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo met een sublieme pass. Belej rent richting de bal. Belej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Aurinegro F.C 3:0

59e minuut.
Becker is nu in balbezit. Becker geeft een hoge lob. Onofri kopt de bal weg. Belej rent richting de bal. Belej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Olmo speelt de bal door. Perna Bamba rent richting de bal. Arcos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arcos krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Onofri passt de bal zonder na te denken. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tello krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Tosun verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo is nu in balbezit. Olmo met een sublieme pass. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Onofri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Perna Bamba de bal. Perna Bamba geeft een hoge lob. Belej maakt een snoekduik en kopt de bal. Castell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Aurinegro F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebolletas 27%, Aurinegro F.C 73%.
Cebolletas - Aurinegro F.C 4:0