Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:51
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.04 [del]
  • Stadion: Acar arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21325
T.C.ACAR SPOR Yenerbahçe.
acar..2 Tactiek 2021a2
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
59.1 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


8e minuut.
Gogicz met de inworp. Çakıl geeft een hoge lob. Luburić rent richting de bal. Luburić haalt uit met een fantastische trap. Villette werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - Yenerbahçe. 1:0

11e minuut.
Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé rent richting de bal. Allé passt de bal zonder na te denken. Rzymski rent richting de bal. Rzymski schiet op doel. Lijewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Allé passt de bal met de wreef. Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels verovert de bal door een tackle van achteren. Danneels haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Allé de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T.C.ACAR SPOR - Yenerbahçe. 1:1

28e minuut.
Navea speelt de bal door. Canali rent richting de bal. Canali geeft een lange en hoge pass. Luburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luburić schiet op doel. Villette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Evrek is nu in balbezit. Ubysz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canali. Canali krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.C.ACAR SPOR 67%, Yenerbahçe. 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
T.C.ACAR SPOR - Yenerbahçe. 1:1

51e minuut.
Paspallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinar Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Rumina controleert de bal met de borst. Luburić is nu in balbezit. Luburić schiet op doel. Villette bokst de bal weg. Klungelig pakt Navea de bal. Espinar Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinar Sierra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - Yenerbahçe. 2:1

53e minuut.
Çakıl passt de bal in één keer door. Evrek rent richting de bal. Evrek speelt de bal door. Espinar Sierra rent richting de bal. Espinar Sierra schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Canali is nu in balbezit. Allé verovert de bal door een tackle van achteren. Allé geeft een lange en hoge pass. Danneels rent richting de bal. Danneels haalt uit met een fantastische trap. Lijewski bokst de bal weg.

61e minuut.
Canali verovert de bal door een tackle van achteren. Canali geeft de bal voor. Evrek is nu in balbezit. Evrek geeft een hoge lob. Espinar Sierra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Osowicki kopt de bal weg. Evrek probeert de bal met de borst te controleren. Evrek met een sublieme pass. Espinar Sierra rent richting de bal. Espinar Sierra haalt uit met een fantastische trap. Villette bokst de bal weg.

64e minuut.
Evrek rent richting de bal. Evrek met een sublieme pass. Espinar Sierra rent richting de bal. Espinar Sierra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - Yenerbahçe. 3:1

68e minuut.
Ubysz passt de bal met de wreef. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzymski heeft problemen om de bal te vangen. Danneels rent richting de bal. Danneels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.C.ACAR SPOR 37%, Yenerbahçe. 63%.
T.C.ACAR SPOR - Yenerbahçe. 3:1