Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cındare Samsure KF Şavşat FC
4-4-2 Tactiek 4-1-3-2
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
64.2 gemiddelde waardering 58.6
excellent Schieten very good
formidable Passen good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Straukmanis passt de bal met de wreef. Damlacı rent richting de bal. Damlacı geeft een lange en hoge pass. Halada rent richting de bal. Halada haalt uit met een fantastische trap. Fortgens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Węgrzyn de bal. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada schiet op doel. Fortgens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Şavşat FC 0:1

9e minuut.
Becser geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šebela met de inworp. Pickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickl geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dandu kopt de bal weg. Straukmanis probeert naar een medespeler te passen. Garboś is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ferrari rent richting de bal. Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. Páger geeft de bal voor. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ferrari controleert de bal met de borst. Ferrari passt de bal met de wreef. Balboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni haalt uit met een fantastische trap. Tota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cındare Samsure KF - Şavşat FC 1:1

26e minuut.
Cairos rent richting de bal. Cairos geeft een hoge lob. Balboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Balboni is nu in balbezit. Balboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Şavşat FC 2:1

39e minuut.
Becser geeft de bal voor. Truie rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tabac ... Strafschop! Tabac krijgt een gele kaart. Truie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balboni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tota bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cındare Samsure KF 42%, Şavşat FC 58%.
Cındare Samsure KF - Şavşat FC 2:1

47e minuut.
Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală passt de bal met de wreef. Truie is nu in balbezit. Truie draait met de bal, schiet en ... Tota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Şavşat FC 3:1

57e minuut.
Ferrari rent richting de bal. Ferrari met een sublieme pass. Balboni is nu in balbezit. Balboni schiet op doel. Tota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Şavşat FC 4:1

59e minuut.
Tabac is nu in balbezit. Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Renusz begaat een overtreding. Renusz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Paine bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie rent richting de bal. Renusz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Renusz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Truie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balboni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Şavşat FC 5:1

62e minuut.
Palizas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ferrari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ferrari rent richting de bal. Ferrari passt de bal in één keer door. Balboni rent richting de bal. Balboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Şavşat FC 6:1

68e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Kolasa passt de bal zonder na te denken. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari geeft een lange en hoge pass. Balboni springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie geeft een lange en hoge pass. Balboni is nu in balbezit. Balboni schiet op doel. Tota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Şavşat FC 7:1

76e minuut.
Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari passt de bal in één keer door. Balboni rent richting de bal. Balboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Şavşat FC 8:1

84e minuut.
Cairos onderschept slim de pass. Kolasa verovert de bal door een tackle van achteren. Kolasa passt de bal zonder na te denken. Daar is Balboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balboni draait met de bal, schiet en ... Tota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cındare Samsure KF 27%, Şavşat FC 73%.
Cındare Samsure KF - Şavşat FC 8:1