Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Y.Sarıkamısspor Tarık İnsaat SK
hubahuba Tactiek tek forvet
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 31.4
very good Schieten poor
very good Passen weak
very good Verdedigen good


3e minuut.
Özerdinç probeert de bal aan de voet te houden. Piejko kopt de bal weg. Udvaros is nu in balbezit. Udvaros schiet op doel. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Y.Sarıkamısspor - Tarık İnsaat SK 1:0

5e minuut.
Kontorinis rent richting de bal. Kontorinis passt de bal met de wreef. Piejko is nu in balbezit. Kasník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasník haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kasník draait met de bal, schiet en ... Zuna probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kontorinis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Udvaros maakt een snoekduik en kopt de bal. Hodorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Inworp. Balaban met de inworp. Daar is Kontorinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontorinis geeft een lange en hoge pass. Udvaros springt en kopt de bal. Hodorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kasník maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Y.Sarıkamısspor - Tarık İnsaat SK 2:0

16e minuut.
Isasi speelt de bal door. Kontorinis rent richting de bal. Kontorinis passt de bal zonder na te denken. Kasník rent richting de bal. Kasník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Isasi kopt de bal weg. Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontorinis probeert naar een medespeler te passen. Udvaros is nu in balbezit. Udvaros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Özerdinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Piejko onderschept slim de pass. Piejko geeft een hoge lob. Udvaros springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Y.Sarıkamısspor - Tarık İnsaat SK 3:0

22e minuut.
Mattarella geeft de bal voor. Udvaros rent richting de bal. Kasník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasník draait met de bal, schiet en ... Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Y.Sarıkamısspor - Tarık İnsaat SK 4:0

27e minuut.
Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontorinis passt de bal zonder na te denken. Udvaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvaros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Y.Sarıkamısspor - Tarık İnsaat SK 5:0

31e minuut.
Balaban passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Isasi de bal. Isasi passt de bal in één keer door. Udvaros rent richting de bal. Udvaros haalt uit met een fantastische trap. Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tolkar de bal. Kontorinis geeft een hoge lob. Kasník krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ozarinskas speelt de bal door. Isasi rent richting de bal. Isasi speelt de bal door. Udvaros rent richting de bal. Udvaros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udvaros geeft een lange en hoge pass. Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Isasi verovert de bal door een tackle van achteren. Piejko is nu in balbezit. Isasi probeert naar een medespeler te passen. Kasník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Isasi rent richting de bal. Isasi probeert naar een medespeler te passen. Udvaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvaros draait met de bal, schiet en ... Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Y.Sarıkamısspor 21%, Tarık İnsaat SK 79%.
Y.Sarıkamısspor - Tarık İnsaat SK 5:0

47e minuut.
Isasi rent richting de bal. Isasi geeft een hoge lob. Udvaros rent richting de bal. Udvaros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kontorinis met een sublieme pass. Balaban is nu in balbezit. Balaban passt de bal zonder na te denken. Udvaros rent richting de bal. Udvaros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Özeren speelt de bal door. Piejko rent richting de bal. Piejko passt de bal in één keer door. Kasník rent richting de bal. Kasník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Daar is McClure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isasi is nu in balbezit. Isasi passt de bal in één keer door. Udvaros is nu in balbezit. Kontorinis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kontorinis met een sublieme pass. Isasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isasi geeft een lange en hoge pass. Kasník maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Saadallah de bal. Hodorov bokst de bal weg. Piejko is nu in balbezit. Piejko haalt uit met een fantastische trap. Hodorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Y.Sarıkamısspor - Tarık İnsaat SK 6:0

66e minuut.
Piejko rent richting de bal. Zuna rent richting de bal. Zuna geeft een hoge lob. Mattarella is nu in balbezit. Mattarella geeft een hoge lob. Hodorov bokst de bal weg. Paal!

68e minuut.
Mattarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattarella geeft een lange en hoge pass. Kasník heeft problemen om de bal te vangen. Kasník haalt uit met een fantastische trap. Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Y.Sarıkamısspor - Tarık İnsaat SK 7:0

71e minuut.
Kasník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasník passt de bal zonder na te denken. Kontorinis is nu in balbezit. Kontorinis geeft een hoge lob. Udvaros krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Bucătaru trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kontorinis met de inworp. Isasi geeft een hoge lob. Hodorov bokst de bal weg.

79e minuut.
Bucătaru onderschept slim de pass. Isasi rent richting de bal. Isasi passt de bal in één keer door. Kasník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kontorinis passt de bal in één keer door. Chaniago rent richting de bal. Udvaros verovert de bal door een tackle van achteren. Udvaros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Y.Sarıkamısspor - Tarık İnsaat SK 8:0

90e minuut.
Özeren passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kantić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kontorinis geeft de bal voor. Kasník maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Y.Sarıkamısspor 11%, Tarık İnsaat SK 89%.
Y.Sarıkamısspor - Tarık İnsaat SK 8:0