Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boğazköy sk JimmyJimmyHuaPuaPua
4-3-2-1 Tactiek DeX
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
57.4 gemiddelde waardering 58.8
solid Schieten excellent
very good Passen good
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Bajzát geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flotta met een snelle inworp. Amico is nu in balbezit. Amico geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Stanislav met een harde bal richting middenveld. Quyền kopt de bal weg. Bieganski rent richting de bal. Bieganski geeft een hoge lob. Piwoński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boğazköy sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:1

13e minuut.
Bieganski geeft een lange en hoge pass. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarelli maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tabarelli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Klungelig pakt Botezatu de bal. Mihliuc probeert naar een medespeler te passen. Amico probeert de bal met de borst te controleren. Aponte is nu in balbezit. Aponte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Żulewski onderschept slim de pass. Quyền verovert de bal door een tackle van achteren. Quyền speelt de bal door. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stanislav speelt de bal door. Pełszyk kopt de bal weg. Michniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Wan geeft een hoge lob. Żulewski is nu in balbezit. Sonck onderschept slim de pass. Sonck draait met de bal, schiet en ... Uzakatan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boğazköy sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:2

30e minuut.
Piwoński verovert de bal door een tackle van achteren. Piwoński met een sublieme pass. Bieganski is nu in balbezit. Bieganski geeft een lange en hoge pass. Piwoński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boğazköy sk 45%, JimmyJimmyHuaPuaPua 55%.
boğazköy sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:2

46e minuut.
Michniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lintilä verovert de bal door een tackle van achteren. Lintilä geeft een hoge lob. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Krivtsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck rent richting de bal. Krivtsov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sonck raakt geblesseerd tijdens het duel. Sonck legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Uzakatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Quyền probeert naar een medespeler te passen. Krivtsov rent richting de bal. Piwoński verovert de bal door een tackle van achteren. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boğazköy sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:3

53e minuut.
Mihliuc passt de bal in één keer door. Aponte is nu in balbezit. Bajzát tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajzát krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Klungelig pakt Amico de bal. Amico geeft een lange en hoge pass. Michniewicz rent richting de bal. Michniewicz draait met de bal, schiet en ... Stanislav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boğazköy sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:3

57e minuut.
Quyền passt de bal met de wreef. Bieganski is nu in balbezit. Bieganski speelt de bal door. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Flotta geeft een lange en hoge pass. Michniewicz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lintilä ... Strafschop! Lintilä krijgt een gele kaart. Michniewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihliuc neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Carlier rent richting de bal. Michniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... Stanislav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boğazköy sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 2:3

74e minuut.
Quyền passt de bal zonder na te denken. Bieganski is nu in balbezit. Bieganski probeert naar een medespeler te passen. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Żulewski geeft een hoge lob. Michniewicz kopt de bal weg. Bajzát heeft problemen om de bal te vangen. Aponte is nu in balbezit. Aponte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Carlier geeft een hoge lob. Sonck kopt de bal weg. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński schiet op doel. Paal! Żulewski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bieganski zal de hoekschop nemen. Sonck springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boğazköy sk 47%, JimmyJimmyHuaPuaPua 53%.
boğazköy sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 2:3