Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 17:50
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.04 [del]
  • Stadion: Acar arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 36403
T.C.ACAR SPOR Şavşat FC
acar..2 Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Palizas onderschept slim de pass. Palizas met een sublieme pass. Canali geeft een hoge lob. Espinar Sierra is nu in balbezit. Espinar Sierra schiet op doel. Tota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luburić rent richting de bal. Luburić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - Şavşat FC 1:0

13e minuut.
Canali verovert de bal door een tackle van achteren. Pickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Canali maakt een afschuwelijke overtreding. Canali krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Šebela probeert naar een medespeler te passen. Halada is nu in balbezit. Pickl speelt de bal door. Straukmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Straukmanis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Šebela passt de bal met de wreef. Pickl rent richting de bal. Pickl passt de bal met de wreef. Straukmanis geeft een hoge lob. Halada maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Damlacı heeft problemen om de bal te vangen. Luburić is nu in balbezit. Damlacı maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Damlacı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Damlacı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Luburić raakt geblesseerd tijdens het duel. Canali met een snel genomen vrije trap. Çakıl kopt de bal weg. Daar is Cairos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luburić is nu in balbezit. Luburić schiet op doel. Tota bokst de bal weg.

28e minuut.
Luburić kopt de bal weg. Straukmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Straukmanis met een sublieme pass. Garboś is nu in balbezit. Garboś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Šebela met een sublieme pass. Garboś is nu in balbezit. Kanta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanta krijgt een gele kaart. Garboś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Straukmanis komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Cairos speelt de bal door. Karabulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabulut geeft de bal voor. Šebela kopt de bal weg. Halada rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Evrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabac onderschept slim de pass. Tabac geeft de bal voor. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garboś is nu in balbezit. Garboś draait met de bal, schiet en ... Lijewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T.C.ACAR SPOR - Şavşat FC 1:1

41e minuut.
Garboś is nu in balbezit. Canali legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garboś raakt geblesseerd tijdens het duel. Halada legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lijewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - Şavşat FC 1:2

43e minuut.
Renusz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evrek met een snelle inworp. Canali rent richting de bal. Canali schiet op doel. Tota bokst de bal weg.

45e minuut.
Šebela passt de bal met de wreef. Pickl is nu in balbezit. Pickl passt de bal in één keer door. Garboś is nu in balbezit. Garboś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.C.ACAR SPOR 58%, Şavşat FC 42%.
T.C.ACAR SPOR - Şavşat FC 1:2

48e minuut.
Canali is nu in balbezit. Canali passt de bal met de wreef. Tabac verovert de bal door een tackle van achteren. Evrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kamieniarz kopt de bal weg. Straukmanis is nu in balbezit. Straukmanis passt de bal met de wreef. Garboś rent richting de bal. Garboś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Espinar Sierra probeert de bal aan de voet te houden. Çakıl met een sublieme pass. Klungelig pakt Canali de bal. Canali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T.C.ACAR SPOR - Şavşat FC 2:2

78e minuut.
Inworp. Šebela met de inworp. Várallyay rent richting de bal. Halada onderschept slim de pass. Halada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - Şavşat FC 2:3

80e minuut.
Canali passt de bal in één keer door. Espinar Sierra rent richting de bal. Renusz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Renusz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Palizas passt de bal in één keer door. Pickl speelt de bal door. Straukmanis speelt de bal door. Garboś heeft problemen om de bal te vangen. Garboś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Pickl passt de bal zonder na te denken. Evrek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tabac. Tabac krijgt een gele kaart. Evrek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çakıl rent richting de bal. Çakıl geeft een hoge lob. Espinar Sierra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T.C.ACAR SPOR - Şavşat FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.C.ACAR SPOR 66%, Şavşat FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
T.C.ACAR SPOR - Şavşat FC 3:3