Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarık İnsaat SK boğazköy sk
tek forvet Tactiek 4-3-2-1
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 54.5
slecht Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Buitenspel voor Şamilov. Goede buitenspelval van de verdediging. Amico maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aponte kopt de bal weg. Michniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Michniewicz schiet op doel. Hodorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Inworp. Flotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amico rent richting de bal. Amico geeft de bal voor. Klungelig pakt Michniewicz de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Amico passt de bal met de wreef. Aponte is nu in balbezit. Amico speelt de bal door. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hodorov met een harde bal richting middenveld. Flotta kopt de bal weg. Aponte is nu in balbezit. Aponte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pełszyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pełszyk met een sublieme pass. Michniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Michniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:1

20e minuut.
Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski passt de bal zonder na te denken. Pełszyk geeft een lange en hoge pass. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte schiet op doel. Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Amico passt de bal in één keer door. Mihliuc met een sublieme pass. Michniewicz rent richting de bal. Michniewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:2

25e minuut.
Pełszyk probeert naar een medespeler te passen. Michniewicz rent richting de bal. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte schiet op doel. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:3

27e minuut.
Herčík met de inworp. Flotta is nu in balbezit. Flotta geeft de bal voor. Michniewicz springt en kopt de bal. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:4

31e minuut.
Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc geeft een lange en hoge pass. Michniewicz is nu in balbezit. Michniewicz haalt uit met een fantastische trap. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:5

33e minuut.
Pełszyk rent richting de bal. Pełszyk probeert naar een medespeler te passen. Amico geeft de bal voor. Klungelig pakt Michniewicz de bal. Michniewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Amico verovert de bal door een tackle van achteren. Amico geeft de bal voor. Michniewicz springt en kopt de bal. Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:6

36e minuut.
Pełszyk met een sublieme pass. Mihliuc speelt de bal door. Aponte rent richting de bal. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Żulewski met een sublieme pass. Amico is nu in balbezit. Amico passt de bal zonder na te denken. Daar is Michniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 80%, boğazköy sk 20%.
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:7

48e minuut.
Flotta speelt de bal door. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc passt de bal zonder na te denken. Michniewicz rent richting de bal. Michniewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Krivtsov is nu in balbezit. Krivtsov geeft de bal voor. Özeren met een sublieme pass. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Mihliuc kopt de bal weg. Saadallah heeft problemen om de bal te vangen. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:8

55e minuut.
Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc passt de bal in één keer door. Michniewicz rent richting de bal. Michniewicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hodorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michniewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:9

57e minuut.
Herčík geeft de bal voor. Aponte kopt de bal weg. Daar is Michniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michniewicz draait met de bal, schiet en ... Hodorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:10

63e minuut.
Daar is Flotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flotta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amico de bal. Amico geeft een lange en hoge pass. Aponte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:11

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flotta met de inworp. Daar is Amico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amico geeft een hoge lob. Michniewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Flotta passt de bal zonder na te denken. Pełszyk geeft een lange en hoge pass. Mihliuc krijgt zijn hoofd ertegen. Michniewicz probeert de bal met de borst te controleren. Michniewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Mihliuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihliuc speelt de bal door. Pełszyk met een sublieme pass. Michniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Michniewicz draait met de bal, schiet en ... Hodorov bokst de bal weg.

77e minuut.
Flotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Flotta probeert naar een medespeler te passen. Michniewicz rent richting de bal. Michniewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pełszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełszyk passt de bal in één keer door. Michniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Michniewicz schiet op doel. Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:12

83e minuut.
Michniewicz rent richting de bal. Mihliuc geeft een hoge lob. Michniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Michniewicz haalt uit met een fantastische trap. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Amico passt de bal zonder na te denken. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc geeft de bal voor. Aponte is nu in balbezit. Aponte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Klungelig pakt Kolaycı de bal. Aponte rent richting de bal. Aponte draait met de bal, schiet en ... Zuna probeert de bal aan de voet te houden. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 84%, boğazköy sk 16%.
Tarık İnsaat SK - boğazköy sk 0:13