Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Y.Sarıkamısspor JimmyJimmyHuaPuaPua
hubahuba Tactiek DeX
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen incredible


6e minuut.
Tučný heeft problemen om de bal te vangen. Kasník rent richting de bal. Lintilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasník onderschept slim de pass. Kasník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Kiremitçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Isasi ... Strafschop! Kiremitçi raakt geblesseerd tijdens het duel. Piwoński neemt de penalty, wat een uithaal! Vagner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Y.Sarıkamısspor - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:1

30e minuut.
Ozarinskas is nu in balbezit. Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck met een sublieme pass. Kiremitçi rent richting de bal. Kiremitçi draait met de bal, schiet en ... Vagner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko met een sublieme pass. Klungelig pakt Dink de bal. Dink geeft een lange en hoge pass. Sonck geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Vagner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Y.Sarıkamısspor 44%, JimmyJimmyHuaPuaPua 56%.
Y.Sarıkamısspor - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:1

51e minuut.
Gysi heeft problemen om de bal te vangen. Isasi rent richting de bal. Dink onderschept slim de pass. Dink geeft de bal voor. Piwoński is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Y.Sarıkamısspor - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:2

59e minuut.
Mattarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattarella geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gałuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sonck geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dink passt de bal met de wreef. Piwoński rent richting de bal. Kiremitçi is nu in balbezit. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński schiet op doel. Vagner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiremitçi rent richting de bal. Kiremitçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Y.Sarıkamısspor - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:3

74e minuut.
Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezatu geeft een lange en hoge pass. Gysi rent richting de bal. Kiremitçi onderschept slim de pass. Kiremitçi schiet op doel. Vagner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Quyền verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tučný zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isasi geeft de bal voor. Kasník springt en kopt de bal. Stanislav bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Y.Sarıkamısspor 50%, JimmyJimmyHuaPuaPua 50%.
Y.Sarıkamısspor - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:3