Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:51
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.04 [del]
  • Stadion: Acar arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24239
T.C.ACAR SPOR Y.Sarıkamısspor
acar..2 Tactiek hubahuba
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
58.6 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten solid
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Evrek is nu in balbezit. Evrek geeft een lange en hoge pass. Daar is Kontorinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luburić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - Y.Sarıkamısspor 1:0

12e minuut.
Kontorinis passt de bal zonder na te denken. Udvaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvaros passt de bal in één keer door. Kasník is nu in balbezit. Kasník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ozarinskas geeft de bal voor. Várallyay kopt de bal weg. Inworp. Kontorinis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isasi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Espinar Sierra kopt de bal weg. Daar is Gysi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luburić is nu in balbezit. Luburić schiet op doel. Vagner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - Y.Sarıkamısspor 2:0

37e minuut.
Luburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luburić met een sublieme pass. Mattarella is nu in balbezit. Espinar Sierra onderschept slim de pass. Espinar Sierra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vagner trapt de bal weg. Isasi probeert naar een medespeler te passen. Balaban heeft problemen om de bal te vangen. Luburić is nu in balbezit. Luburić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.C.ACAR SPOR 46%, Y.Sarıkamısspor 54%.
T.C.ACAR SPOR - Y.Sarıkamısspor 2:0

47e minuut.
Kanta onderschept slim de pass. Kanta geeft de bal voor. Inworp. Tučný zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isasi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Espinar Sierra is nu in balbezit. Espinar Sierra passt de bal in één keer door. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl speelt de bal door. Luburić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Tučný zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isasi geeft een hoge lob. Udvaros krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - Y.Sarıkamısspor 2:1

54e minuut.
Gysi geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Udvaros stond buitenspel. Karabulut maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Luburić is nu in balbezit. Luburić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Evrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tučný verovert de bal door een tackle van achteren. Tučný probeert naar een medespeler te passen. Udvaros rent richting de bal. Udvaros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Udvaros is nu in balbezit. Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Várallyay onderschept slim de pass. Udvaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvaros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Udvaros is nu in balbezit. Zambrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kasník rent richting de bal. Kasník schiet op doel. Lijewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kamieniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasník verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanta. Kanta krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Kasník de bal onder controle te krijgen. Zambrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tučný geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kasník krijgt zijn hoofd ertegen. Lijewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Udvaros onderschept slim de pass. Kamieniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvaros verovert de bal door een tackle van achteren. Udvaros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T.C.ACAR SPOR - Y.Sarıkamısspor 2:2

89e minuut.
Karabulut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tučný zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isasi rent richting de bal. Isasi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.C.ACAR SPOR 62%, Y.Sarıkamısspor 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
T.C.ACAR SPOR - Y.Sarıkamısspor 2:2