Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boğazköy sk Cındare Samsure KF
4-3-2-1 Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
61.9 gemiddelde waardering 64
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Inworp. Balboni met een snelle inworp. Paine rent richting de bal. Paine geeft een lange en hoge pass. Besani springt en kopt de bal. Mentoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Ferrari rent richting de bal. Ferrari passt de bal met de wreef. Balboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni geeft een lange en hoge pass. Besani springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Tabarelli geeft een hoge lob. Węgrzyn rent richting de bal. Michniewicz onderschept slim de pass. Michniewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boğazköy sk - Cındare Samsure KF 1:0

15e minuut.
Páger geeft de bal voor. Flotta kopt de bal weg. Aponte rent richting de bal. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boğazköy sk - Cındare Samsure KF 2:0

22e minuut.
Paine speelt de bal door. Truie rent richting de bal. Truie geeft de bal voor. Besani rent richting de bal. Besani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Michniewicz is nu in balbezit. Michniewicz passt de bal in één keer door. Aponte is nu in balbezit. Aponte schiet op doel. Fortgens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Michniewicz rent richting de bal. Ferrari verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrari speelt de bal door. Besani is nu in balbezit. Besani haalt uit met een fantastische trap. Mentoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boğazköy sk 65%, Cındare Samsure KF 35%.
boğazköy sk - Cındare Samsure KF 2:0

53e minuut.
Wan is nu in balbezit. Wan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Truie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paine geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Paine rent richting de bal. Paine passt de bal in één keer door. Păcală met een sublieme pass. Balboni rent richting de bal. Balboni haalt uit met een fantastische trap. Mentoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Paine met een sublieme pass. Klungelig pakt Flotta de bal. Flotta passt de bal met de wreef. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Fortgens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Moro is nu in balbezit. Flotta onderschept slim de pass. Flotta geeft een hoge lob. Aponte is nu in balbezit. Aponte schiet op doel. Fortgens bokst de bal weg.

73e minuut.
Klungelig pakt Truie de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Paine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paine geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Flotta verovert de bal door een tackle van achteren. Flotta geeft een hoge lob. Aponte krijgt zijn hoofd ertegen. Fortgens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boğazköy sk - Cındare Samsure KF 3:0

83e minuut.
Balboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni geeft de bal voor. Besani is nu in balbezit. Paine bereikt de bal nog maar net als eerste. Paine haalt uit met een fantastische trap. Mentoni bokst de bal weg.

89e minuut.
Paine speelt de bal door. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełszyk maakt een afschuwelijke overtreding. Pełszyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boğazköy sk 64%, Cındare Samsure KF 36%.
boğazköy sk - Cındare Samsure KF 3:0