Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yenerbahçe. Tarık İnsaat SK
2021a2 Tactiek tek forvet
53% Balbezit 47%
16% Spel op eigen helft 84%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 32.6
formidabel Schieten slecht
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Gogicz rent richting de bal. Gogicz passt de bal in één keer door. Ubysz probeert naar een medespeler te passen. Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzymski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chaniago verovert de bal door een tackle van achteren. Ubysz onderschept slim de pass. Ubysz passt de bal in één keer door. Danneels is nu in balbezit. Danneels haalt uit met een fantastische trap. Hodorov bokst de bal weg.

16e minuut.
Bucătaru geeft de bal voor. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels verovert de bal door een tackle van achteren. Danneels haalt uit met een fantastische trap. Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Tarık İnsaat SK 1:0

19e minuut.
Gogicz geeft een hoge lob. Chaniago probeert naar een medespeler te passen. Bucătaru probeert de bal aan de voet te houden. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ubysz onderschept slim de pass. Ubysz probeert de bal met de borst te controleren. Ubysz passt de bal zonder na te denken. Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels schiet op doel. Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Inworp. Kolaycı met de inworp. Gogicz met een sublieme pass. Ubysz rent richting de bal. Ubysz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Gogicz kan de bal niet met de borst controleren. Gogicz met een sublieme pass. Danneels is nu in balbezit. Danneels schiet op doel. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Tarık İnsaat SK 2:0

36e minuut.
Bucătaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ubysz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guşiţă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kolaycı de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gogicz neemt de hoekschop. Danneels maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Chaniago is nu in balbezit. Danneels verovert de bal door een tackle van achteren. Danneels passt de bal in één keer door. Daar is Rzymski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzymski haalt uit met een fantastische trap. Hodorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenerbahçe. 18%, Tarık İnsaat SK 82%.
Yenerbahçe. - Tarık İnsaat SK 2:0

49e minuut.
Gogicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogierman probeert de bal met de borst te controleren. Ogierman passt de bal zonder na te denken. Rzymski rent richting de bal. Rzymski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Maltepeli is nu in balbezit. Rumina verovert de bal door een tackle van achteren. Rumina geeft de bal voor. Danneels kopt de bal weg. Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Tarık İnsaat SK 3:0

52e minuut.
Ateşalmaz passt de bal zonder na te denken. Ubysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özeren begaat een overtreding. Ubysz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ubysz kan niet meer verder spelen. Allé komt het veld opgelopen. Rzymski kopt de bal weg. Klungelig pakt Danneels de bal. Chaniago legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chaniago krijgt een gele kaart. Danneels raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Danneels neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Tarık İnsaat SK 4:0

54e minuut.
Guşiţă geeft een hoge lob. Daar is Saadallah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzymski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Tarık İnsaat SK 5:0

56e minuut.
Guşiţă met een sublieme pass. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski passt de bal in één keer door. Gogicz geeft de bal voor. Danneels krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Allé kopt de bal weg. Klungelig pakt Gogicz de bal. Gogicz probeert naar een medespeler te passen. Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gogicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danneels kan de bal niet met de borst controleren. Danneels schiet op doel. Na een snelle pass probeert Saadallah de bal onder controle te krijgen. Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Tarık İnsaat SK 6:0

67e minuut.
Şamilov met een sublieme pass. Chaniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniago passt de bal zonder na te denken. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hodorov trapt de bal weg. Kolaycı rent richting de bal. Allé is nu in balbezit. Allé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenerbahçe. - Tarık İnsaat SK 7:0

74e minuut.
Navea passt de bal zonder na te denken. Allé rent richting de bal. Allé passt de bal in één keer door. Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzymski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chaniago is nu in balbezit. Danneels onderschept slim de pass. Danneels haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Allé geeft een lange en hoge pass. Gogicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Tolkar de bal. Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzymski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hodorov trapt de bal weg van het doel. Allé kopt de bal weg. Daar is Tolkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ateşalmaz passt de bal in één keer door. Inworp. Gogicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels schiet op doel. Hodorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenerbahçe. 14%, Tarık İnsaat SK 86%.
Yenerbahçe. - Tarık İnsaat SK 7:0