Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boğazköy sk T.C.ACAR SPOR
4-3-2-1 Tactiek acar..2
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 56.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


18e minuut.
Pełszyk passt de bal met de wreef. Amico is nu in balbezit. Amico passt de bal met de wreef. Michniewicz rent richting de bal. Michniewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wan is nu in balbezit. Çakıl onderschept slim de pass. Çakıl geeft een hoge lob. Espinar Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinar Sierra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boğazköy sk 47%, T.C.ACAR SPOR 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
boğazköy sk - T.C.ACAR SPOR 0:0

52e minuut.
Espinar Sierra kopt de bal weg. Luburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tabarelli krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Karabulut is nu in balbezit. Mihliuc onderschept slim de pass. Mihliuc probeert naar een medespeler te passen. Aponte is nu in balbezit. Aponte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tabarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarelli geeft de bal voor. Aponte is nu in balbezit. Aponte schiet op doel. Lijewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Aponte is nu in balbezit. Flotta rent richting de bal. Flotta passt de bal in één keer door. Michniewicz rent richting de bal. Michniewicz haalt uit met een fantastische trap. Lijewski bokst de bal weg.

72e minuut.
Kanta is nu in balbezit. Kanta geeft een hoge lob. Luburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luburić draait met de bal, schiet en ... Uzakatan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boğazköy sk - T.C.ACAR SPOR 0:1

73e minuut.
Michniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc probeert naar een medespeler te passen. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Lijewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Canali probeert naar een medespeler te passen. Żulewski speelt de bal door. Klungelig pakt Pełszyk de bal. Pełszyk geeft een hoge lob. Aponte springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
boğazköy sk - T.C.ACAR SPOR 1:1

82e minuut.
Luburić rent richting de bal. Krivtsov verovert de bal door een tackle van achteren. Canali onderschept slim de pass. Canali schiet op doel. Uzakatan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boğazköy sk 38%, T.C.ACAR SPOR 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
boğazköy sk - T.C.ACAR SPOR 1:1