Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarık İnsaat SK Şavşat FC
tek forvet Tactiek 4-1-3-2
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 53.1
unsatisfactory Schieten formidable
weak Passen solid
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Šebela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pickl speelt de bal door. Halada is nu in balbezit. Garboś rent richting de bal. Garboś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Tabac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabac speelt de bal door. Straukmanis rent richting de bal. Straukmanis geeft een hoge lob. Garboś krijgt zijn hoofd ertegen. Hodorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Palizas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šebela rent richting de bal. Šebela geeft een lange en hoge pass. Halada rent richting de bal. Halada draait met de bal, schiet en ... Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Şavşat FC 0:1

12e minuut.
Šebela met de inworp. Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickl verovert de bal door een tackle van achteren. Pickl geeft de bal voor. Garboś krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Hodorov trapt de bal weg. Pickl kopt de bal weg. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Özerdinç is nu in balbezit. Tabac onderschept slim de pass. Tabac geeft een hoge lob. Halada is nu in balbezit. Halada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Şavşat FC 0:2

16e minuut.
Damlacı heeft problemen om de bal te vangen. Damlacı geeft de bal voor. Garboś kopt de bal weg. Halada is nu in balbezit. Halada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Straukmanis passt de bal met de wreef. Pickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickl passt de bal met de wreef. Garboś rent richting de bal. Garboś draait met de bal, schiet en ... Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Şavşat FC 0:3

21e minuut.
Pickl kopt de bal weg. Volkan heeft problemen om de bal te vangen. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Şavşat FC 0:4

26e minuut.
Cairos passt de bal zonder na te denken. Palizas met een sublieme pass. Šebela bereikt de bal nog maar net als eerste. Šebela geeft een lange en hoge pass. Garboś maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Belkemiren geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šebela met de inworp. Halada rent richting de bal. Halada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hamdi is nu in balbezit. Hamdi geeft de bal voor. Damlacı kopt de bal weg. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pickl rent richting de bal. Garboś rent richting de bal. Özerdinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś onderschept slim de pass. Garboś schiet op doel. Hodorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

35e minuut.
Inworp. Šebela met een snelle inworp. Belkemiren controleert de bal met de borst. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada draait met de bal, schiet en ... Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Straukmanis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Halada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pickl met een sublieme pass. Garboś rent richting de bal. Garboś schiet op doel. Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Palizas met een snelle inworp. Šebela is nu in balbezit. Šebela passt de bal in één keer door. Halada is nu in balbezit. Halada haalt uit met een fantastische trap. Hodorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Šebela speelt de bal door. Klungelig pakt Damlacı de bal. Damlacı met een sublieme pass. Pickl is nu in balbezit. Pickl geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garboś is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Şavşat FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 86%, Şavşat FC 14%.
Tarık İnsaat SK - Şavşat FC 0:5

48e minuut.
Daar is Volkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garboś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Volkan. Volkan krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Özerdinç passt de bal zonder na te denken. Palizas rent richting de bal. Palizas geeft de bal voor. Halada rent richting de bal. Halada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Šebela met een snelle inworp. Halada rent richting de bal. Halada geeft de bal voor. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Damlacı met een sublieme pass. Šebela bereikt de bal nog maar net als eerste. Šebela passt de bal met de wreef. Halada rent richting de bal. Halada haalt uit met een fantastische trap. Hodorov bokst de bal weg.

63e minuut.
Özeren probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palizas de bal. Palizas geeft een lange en hoge pass. Halada is nu in balbezit. Halada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Şavşat FC 0:6

64e minuut.
Ateşalmaz is nu in balbezit. Ateşalmaz passt de bal met de wreef. Özeren heeft problemen om de bal te vangen. Halada rent richting de bal. Halada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Beglaryan heeft problemen om de bal te vangen. Belkemiren is nu in balbezit. Halada onderschept slim de pass. Halada schiet op doel. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Şavşat FC 0:7

73e minuut.
Beglaryan geeft een lange en hoge pass. Straukmanis kopt de bal weg. Garboś is nu in balbezit. Garboś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Şavşat FC 0:8

77e minuut.
Šebela met een sublieme pass. Pickl probeert naar een medespeler te passen. Damlacı speelt de bal door. Garboś is nu in balbezit. Garboś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Renusz rent richting de bal. Renusz geeft een hoge lob. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Palizas met de inworp. Šebela is nu in balbezit. Šebela geeft een lange en hoge pass. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Şavşat FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 75%, Şavşat FC 25%.
Tarık İnsaat SK - Şavşat FC 0:9