Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şavşat FC boğazköy sk
4-1-3-2 Tactiek 4-3-2-1
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen formidable


17e minuut.
Halada is nu in balbezit. Krivtsov verovert de bal door een tackle van achteren. Pickl probeert naar een medespeler te passen. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Garboś speelt de bal door. Straukmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Straukmanis passt de bal zonder na te denken. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mihliuc rent richting de bal. Cairos onderschept slim de pass. Cairos geeft een lange en hoge pass. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada schiet op doel. Uzakatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pełszyk rent richting de bal. Pełszyk passt de bal zonder na te denken. Michniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Michniewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - boğazköy sk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şavşat FC 43%, boğazköy sk 57%.
Şavşat FC - boğazköy sk 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Aponte de bal. Mihliuc is nu in balbezit. Renusz onderschept slim de pass. Amico verovert de bal door een tackle van achteren. Amico haalt uit met een fantastische trap. Tota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Tota neemt vlug de vrije trap. Straukmanis kopt de bal weg. Krivtsov heeft problemen om de bal te vangen. Garboś rent richting de bal. Garboś schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Şavşat FC - boğazköy sk 1:1

58e minuut.
Flotta probeert naar een medespeler te passen. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tabac. Tabac krijgt een gele kaart. Aponte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flotta komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Flotta is nu in balbezit. Flotta passt de bal met de wreef. Aponte is nu in balbezit. Aponte schiet op doel. Tota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - boğazköy sk 1:2

80e minuut.
Cairos is nu in balbezit. Michniewicz onderschept slim de pass. Michniewicz met een sublieme pass. Aponte rent richting de bal. Aponte draait met de bal, schiet en ... Tota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc passt de bal in één keer door. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte schiet op doel. Tota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - boğazköy sk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şavşat FC 47%, boğazköy sk 53%.
Şavşat FC - boğazköy sk 1:3