Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarık İnsaat SK Cındare Samsure KF
tek forvet Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 57.8
weak Schieten very good
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Truie passt de bal zonder na te denken. Paine bereikt de bal nog maar net als eerste. Paine passt de bal met de wreef. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari haalt uit met een fantastische trap. Hodorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Paine is nu in balbezit. Paine passt de bal in één keer door. Ferrari rent richting de bal. Ferrari draait met de bal, schiet en ... Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Paine raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sofianidis komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Inworp. Truie met de inworp. Sofianidis heeft problemen om de bal te vangen. Sofianidis geeft een lange en hoge pass. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 0:1

18e minuut.
Ferrari passt de bal met de wreef. Sofianidis rent richting de bal. Sofianidis passt de bal met de wreef. Balboni heeft problemen om de bal te vangen. Balboni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ferrari probeert naar een medespeler te passen. Sofianidis probeert de bal met de borst te controleren. Sofianidis speelt de bal door. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hodorov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 0:2

26e minuut.
Kolasa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari passt de bal zonder na te denken. Sofianidis rent richting de bal. Sofianidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ferrari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sofianidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofianidis geeft een lange en hoge pass. Balboni is nu in balbezit. Balboni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Özeren rent richting de bal. Sofianidis verovert de bal door een tackle van achteren. Sofianidis speelt de bal door. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari schiet op doel. Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Volkan geeft een lange en hoge pass. Păcală is nu in balbezit. Păcală passt de bal met de wreef. Ferrari rent richting de bal. Ferrari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 80%, Cındare Samsure KF 20%.
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 0:2

51e minuut.
Beglaryan geeft de bal voor. Klungelig pakt Páger de bal. Páger geeft de bal voor. Balboni is nu in balbezit. Balboni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Daar is Balboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Craen bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni verovert de bal door een tackle van achteren. Balboni schiet op doel. Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 0:3

59e minuut.
Dandu onderschept slim de pass. Dandu speelt de bal door. Păcală met een sublieme pass. Ferrari rent richting de bal. Ferrari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 0:4

66e minuut.
Dandu rent richting de bal. Dandu geeft een hoge lob. Volkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni verovert de bal door een tackle van achteren. Balboni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Van de Craen is nu in balbezit. Ferrari verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrari probeert naar een medespeler te passen. Balboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 0:5

74e minuut.
Klungelig pakt Sofianidis de bal. Sofianidis speelt de bal door. Păcală speelt de bal door. Balboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Beglaryan is nu in balbezit. Sofianidis onderschept slim de pass. Sofianidis geeft de bal voor. Balboni springt en kopt de bal. Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 0:6

78e minuut.
Páger is nu in balbezit. Páger geeft een hoge lob. Balboni rent richting de bal. Balboni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balboni rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 0:7

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolasa met de inworp. Păcală probeert naar een medespeler te passen. Balboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ferrari draait met de bal, schiet en ... Hodorov probeert naar een medespeler te passen. Kolasa kopt de bal weg. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari haalt uit met een fantastische trap. Hodorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 78%, Cındare Samsure KF 22%.
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 0:7