Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:50
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.08
  • Stadion: KEREM FK Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 31332
KEREM FK TORKU KONYASPOR 42
442 Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.4 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


11e minuut.
Terlemez met een sublieme pass. Aydınlık rent richting de bal. Aydınlık passt de bal zonder na te denken. Özatalay is nu in balbezit. Özatalay schiet op doel. Lekkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De Visser speelt de bal door. Özartunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özartunç geeft een lange en hoge pass. Özatalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özatalay draait met de bal, schiet en ... Lekkas bokst de bal weg. Aydınlık rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mordak ... Strafschop! Aydınlık raakt geblesseerd tijdens het duel. Terlemez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Miedziński geeft de bal voor. Świerczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Özartunç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özartunç krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manguaça is nu in balbezit. Manguaça passt de bal in één keer door. Lisień geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Xylas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kraśko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Terlemez de bal onder controle te krijgen. Özatalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özatalay draait met de bal, schiet en ... Lekkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 46%, TORKU KONYASPOR 42 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KEREM FK - TORKU KONYASPOR 42 0:0

46e minuut.
De Visser geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özartunç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alptemür is nu in balbezit. Alptemür geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Manguaça rent richting de bal. Dümbüllü onderschept slim de pass. Dümbüllü passt de bal met de wreef. Özatalay rent richting de bal. Özatalay schiet op doel. Lekkas bokst de bal weg.

53e minuut.
Pangraţiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Świerczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Özatalay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özatalay krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Aydınlık rent richting de bal. Aydınlık probeert naar een medespeler te passen. Terlemez is nu in balbezit. Özatalay is nu in balbezit. Özatalay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Özartunç is nu in balbezit. Özartunç speelt de bal door. Özatalay rent richting de bal. Özatalay draait met de bal, schiet en ... Lekkas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - TORKU KONYASPOR 42 1:0

77e minuut.
Szczypta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dupoix neemt vlug de vrije trap. Özatalay rent richting de bal. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Özartunç passt de bal met de wreef. Daar is Świerczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alptemür tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świerczewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Świerczewski kan niet meer verder spelen. Kadilak komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kadilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez passt de bal zonder na te denken. Özatalay rent richting de bal. Özatalay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Szczypta met een sublieme pass. Aydınlık probeert naar een medespeler te passen. Ďurčo rent richting de bal. Özatalay onderschept slim de pass. Özatalay haalt uit met een fantastische trap. Lekkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - TORKU KONYASPOR 42 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 33%, TORKU KONYASPOR 42 67%.
KEREM FK - TORKU KONYASPOR 42 2:0