Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Juniors_61 ARSİN FK
Eski günler. Tactiek adem 442
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 54
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


2e minuut.
Buzdugan geeft een hoge lob. Filó is nu in balbezit. Filó passt de bal met de wreef. Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Szofmer is nu in balbezit. Szofmer probeert naar een medespeler te passen. Mosios is nu in balbezit. Mosios geeft een hoge lob. Wiss springt en kopt de bal. Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Bonifaci kopt de bal weg. Grzeszczak met een sublieme pass. Mosios rent richting de bal. Mosios geeft de bal voor. Wiss krijgt zijn hoofd ertegen. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Ahumada geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Crişan de bal onder controle te krijgen. Yalın rent richting de bal. Yalın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - ARSİN FK 0:1

12e minuut.
Yalın rent richting de bal. Trandafir begaat een overtreding. Yalın is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzeszczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wiss springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Szofmer geeft een hoge lob. Burgos speelt de bal door. Žlutý kopt de bal weg. Wiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - ARSİN FK 0:2

25e minuut.
MacRach met een sublieme pass. Seyidsoy heeft problemen om de bal te vangen. Seyidsoy passt de bal met de wreef. Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Filó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Venesia met een snelle inworp. Bonifaci rent richting de bal. Bonifaci geeft de bal voor. Wiss maakt een snoekduik en kopt de bal. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - ARSİN FK 0:3

40e minuut.
Mosios probeert naar een medespeler te passen. Szofmer rent richting de bal. Met opzet legt MacRach zijn tegenspeler op de grond. MacRach is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 62%, ARSİN FK 38%.
Boca Juniors_61 - ARSİN FK 0:3

51e minuut.
Kasprzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kasprzycki met een sublieme pass. Filó is nu in balbezit. Filó geeft de bal voor. Seyidsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Träger kopt de bal weg. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan geeft de bal voor. Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Denis is nu in balbezit. Denis geeft een lange en hoge pass. Mosios kopt de bal weg. Wiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klungelig pakt Grzeszczak de bal. Grzeszczak passt de bal met de wreef. Wiss is nu in balbezit. Wiss draait met de bal, schiet en ... Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - ARSİN FK 0:4

71e minuut.
Grzeszczak passt de bal zonder na te denken. Ahumada rent richting de bal. Mosios is nu in balbezit. Mosios geeft een hoge lob. Yalın maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wiss is nu in balbezit. Wiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - ARSİN FK 0:5

81e minuut.
Szofmer rent richting de bal. Szofmer probeert naar een medespeler te passen. Mosios rent richting de bal. Mosios geeft een lange en hoge pass. Yalın maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - ARSİN FK 0:6

86e minuut.
Mosios geeft de bal voor. Yalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - ARSİN FK 0:7

88e minuut.
Venesia speelt de bal door. Mosios bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosios passt de bal zonder na te denken. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiss is nu in balbezit. Wiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - ARSİN FK 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 55%, ARSİN FK 45%.
Boca Juniors_61 - ARSİN FK 0:8