Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 Kızık Boyu
352 Tactiek 523
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 48
goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Kafkas speelt de bal door. Rzeźniczak met een sublieme pass. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Bakırdağ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rzeźniczak neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cernea de bal. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Kızık Boyu 0:1

10e minuut.
Ertekin kopt de bal weg. Borković kan de bal niet met de borst controleren. Rogerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić is nu in balbezit. Misić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Rzeźniczak met een sublieme pass. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Jaśkiewicz de bal. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Kızık Boyu 0:2

26e minuut.
Kafkas geeft een lange en hoge pass. Jaśkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cevher. Cevher krijgt een gele kaart. Jaśkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdullayev wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Cevher de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Kızık Boyu 0:3

29e minuut.
Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullayev speelt de bal door. Rzeźniczak speelt de bal door. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Harasymiuk met de inworp. Pyczółka speelt de bal door. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Kızık Boyu 0:4

31e minuut.
Arapa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rzeźniczak de bal. Rzeźniczak geeft een hoge lob. Jaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Abdullayev rent richting de bal. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullayev probeert naar een medespeler te passen. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cernea onderschept slim de pass. Cernea met een sublieme pass. Abdullayev speelt de bal door. Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Cernea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 64%, Kızık Boyu 36%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - Kızık Boyu 0:4

47e minuut.
Cevher kopt de bal weg. Borković heeft problemen om de bal te vangen. Kafkas speelt de bal door. Klungelig pakt Jaśkiewicz de bal. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu bokst de bal weg.

49e minuut.
Csákány kopt de bal weg. Bakırdağ probeert de bal met de borst te controleren. Bakırdağ probeert naar een medespeler te passen. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Arapa met een sublieme pass. Rzeźniczak speelt de bal door. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak geeft een hoge lob. Jaśkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Bakırdağ kopt de bal weg. Abdullayev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pyczółka de bal. Pyczółka geeft de bal voor. Jaśkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pyczółka geeft een lange en hoge pass. Rzeźniczak heeft problemen om de bal te vangen. Kafkas is nu in balbezit. Kafkas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jaśkiewicz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Edipoğlu trapt de bal weg. Abdullayev kopt de bal weg. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz schiet op doel. Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Kızık Boyu 0:5

60e minuut.
Misić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tırpan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Kızık Boyu 0:6

62e minuut.
Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak met een sublieme pass. Daar is Jaśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaśkiewicz schiet op doel. Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Kızık Boyu 0:7

65e minuut.
Borković geeft de bal voor. Cevher kopt de bal weg. Csákány heeft problemen om de bal te vangen. Ertekin rent richting de bal. Ertekin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Jaśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altıntekin rent richting de bal. Jaśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kafkas probeert naar een medespeler te passen. Csákány bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákány probeert naar een medespeler te passen. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rogerio rent richting de bal. Rogerio passt de bal met de wreef. Kafkas met een sublieme pass. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz schiet op doel. Edipoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceneviz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Pyczółka passt de bal in één keer door. Rzeźniczak rent richting de bal. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Kızık Boyu 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 58%, Kızık Boyu 42%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - Kızık Boyu 0:8