Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adana Demir Spor bergusak
Zivingedrêj Tactiek aaa
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.4 gemiddelde waardering 50.6
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Türkinan onderschept slim de pass. Türkinan geeft de bal voor. Tanghal kopt de bal weg. Krúl is nu in balbezit. Krúl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Türkinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkinan met een sublieme pass. Krúl is nu in balbezit. Krúl draait met de bal, schiet en ... Murru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pilarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl speelt de bal door. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dogon geeft de bal voor. Uğur kopt de bal weg. Pilarczyk met een sublieme pass. van Cuijk geeft een hoge lob. Tanghal springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pilarczyk kopt de bal weg. Płonka rent richting de bal. Krúl rent richting de bal. Krúl haalt uit met een fantastische trap. Murru probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Uğur verovert de bal door een tackle van achteren. Uğur geeft de bal voor. Płonka kopt de bal weg. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 47%, bergusak 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana Demir Spor - bergusak 0:0

46e minuut.
Jędryka speelt de bal door. Kociński rent richting de bal. Płonka onderschept slim de pass. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jędryka kopt de bal weg. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal is nu in balbezit. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka schiet op doel. Boomsma bokst de bal weg. Daar is Tanghal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanghal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - bergusak 0:1

60e minuut.
Pilarczyk met een sublieme pass. Eğilmez heeft problemen om de bal te vangen. Krúl verovert de bal door een tackle van achteren. Krúl haalt uit met een fantastische trap. Murru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dogon is nu in balbezit. Dogon passt de bal zonder na te denken. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka geeft een lange en hoge pass. Kurtuluş verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wysokiński met een harde bal richting middenveld. Pilarczyk kopt de bal weg. Eğilmez rent richting de bal. Płonka rent richting de bal. Płonka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ferrugento rent richting de bal. Ferrugento passt de bal zonder na te denken. Daar is Dogon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogon geeft een lange en hoge pass. Alszer krijgt zijn hoofd ertegen. Boomsma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jędryka kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Türkinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kociński zijn tegenspeler op de grond. Türkinan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilarczyk met een snel genomen vrije trap. Krúl krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Boomsma met een sublieme pass. Pilarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Eğilmez de bal. Płonka rent richting de bal. Płonka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 48%, bergusak 52%.
Adana Demir Spor - bergusak 0:1