Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK Zitem FC
engin Tactiek 451
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
26 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 53.2
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Tetradze heeft problemen om de bal te vangen. Soares Barros is nu in balbezit. Soares Barros passt de bal zonder na te denken. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Vameşu is nu in balbezit. Ward met een sublieme pass. Morgansson is nu in balbezit. Morgansson geeft de bal voor. Vameşu springt en kopt de bal. Marashliev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Zitem FC 0:1

3e minuut.
Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward passt de bal in één keer door. Vidojević met een sublieme pass. Daar is Helanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helanen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Winthersen kopt de bal weg. Helanen rent richting de bal. Helanen speelt de bal door. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae schiet op doel. Huayu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Zitem FC 1:1

13e minuut.
Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae onderschept slim de pass. Niculae speelt de bal door. Daar is Helanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Niculae rent richting de bal. Niculae speelt de bal door. Helanen rent richting de bal. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Huayu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Zitem FC 2:1

27e minuut.
Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal met de wreef. Morgansson is nu in balbezit. Morgansson schiet op doel. Marashliev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Prado ... Strafschop! Helanen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Helanen neemt zijn aanloop. Huayu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Zitem FC 3:1

35e minuut.
Agüero passt de bal zonder na te denken. Morgansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgansson passt de bal in één keer door. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu draait met de bal, schiet en ... Marashliev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morgansson neemt de hoekschop. Vameşu springt en kopt de bal. Tetradze probeert de bal aan de voet te houden. Marashliev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vidojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidojević speelt de bal door. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae geeft een hoge lob. Olsen kopt de bal weg. Huayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Croonenburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Zitem FC 4:1

45e minuut.
Niculae is nu in balbezit. Niculae passt de bal in één keer door. Helanen is nu in balbezit. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Zitem FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 39%, Zitem FC 61%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - Zitem FC 5:1

58e minuut.
Niculae kopt de bal weg. Olsen heeft problemen om de bal te vangen. Olsen speelt de bal door. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Huayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ... Huayu bokst de bal weg. Helanen rent richting de bal. Helanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Soares Barros probeert naar een medespeler te passen. Helanen rent richting de bal. Winthersen is nu in balbezit. Winthersen geeft een hoge lob. Vidojević geeft een hoge lob. Huayu bokst de bal weg.

69e minuut.
Soares Barros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen verovert de bal door een tackle van achteren. Winthersen geeft een hoge lob. Niculae springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Niculae kopt de bal weg. Helanen rent richting de bal. Olsen is nu in balbezit. Helanen verovert de bal door een tackle van achteren. Helanen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Croonenburg geeft de bal voor. Inworp. Vidojević met de inworp. Niculae is nu in balbezit. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Haas met een sublieme pass. Soares Barros is nu in balbezit. Soares Barros geeft de bal voor. Helanen is nu in balbezit. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Niggemann met de inworp. Vidojević is nu in balbezit. Vidojević geeft een lange en hoge pass. Helanen springt en kopt de bal. Huayu bokst de bal weg.

85e minuut.
Blanc kopt de bal weg. Daar is Oană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oană probeert naar een medespeler te passen. Soares Barros geeft de bal voor. Niculae krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vidojević probeert naar een medespeler te passen. Niculae is nu in balbezit. Niculae speelt de bal door. Helanen rent richting de bal. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Helanen geeft de bal voor. Croonenburg kopt de bal weg. Daar is Oană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helanen rent richting de bal. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Blanc rent richting de bal. Blanc speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Soares Barros de bal onder controle te krijgen. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Huayu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 35%, Zitem FC 65%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - Zitem FC 5:1