Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 bergusak
2-5-32 Tactiek aaa
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 51.4
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Smoleń speelt de bal door. Semaver is nu in balbezit. Semaver passt de bal met de wreef. Altoni rent richting de bal. Altoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kociński geeft een lange en hoge pass. Tanghal kopt de bal weg. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka schiet op doel. Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bergusak 0:1

13e minuut.
Ferrugento geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cevher met de inworp. Smoleń rent richting de bal. Smoleń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferrugento heeft problemen om de bal te vangen. Misić is nu in balbezit. Misić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bergusak 1:1

19e minuut.
Altoni kopt de bal weg. Eğilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoleń verovert de bal door een tackle van achteren. Smoleń schiet op doel. Murru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bergusak 2:1

28e minuut.
Eğilmez geeft een lange en hoge pass. Alszer is nu in balbezit. Alszer geeft een hoge lob. Jędryka krijgt zijn hoofd ertegen. Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bergusak 2:2

33e minuut.
Tanghal verovert de bal door een tackle van achteren. Tanghal passt de bal met de wreef. Jędryka rent richting de bal. Jędryka haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bergusak 2:3

35e minuut.
Tanghal kopt de bal weg. Alszer is nu in balbezit. Rogerio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rogerio krijgt een gele kaart. Alszer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fleita neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Alszer neemt de hoekschop. Jędryka kan de bal niet met de borst controleren. Tanghal rent richting de bal. Tanghal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bergusak 2:4

42e minuut.
Fuzio rent richting de bal. Fuzio passt de bal in één keer door. Altoni is nu in balbezit. Altoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bergusak 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 55%, bergusak 45%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - bergusak 3:4

49e minuut.
Fleita geeft een hoge lob. Jędryka kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogerio de bal. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleita met een sublieme pass. Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal schiet op doel. Edipoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jędryka rent richting de bal. Jędryka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fleita verovert de bal door een tackle van achteren. Fleita passt de bal met de wreef. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bergusak 3:5

62e minuut.
Alfaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Semaver rent richting de bal. Semaver geeft een lange en hoge pass. Misić rent richting de bal. Misić schiet op doel. Murru bokst de bal weg.

65e minuut.
Tanghal geeft de bal voor. Dogon rent richting de bal. Dogon met een sublieme pass. Daar is Kociński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kociński geeft een hoge lob. Edipoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bergusak 3:6

72e minuut.
Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanghal rent richting de bal. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - bergusak 3:7

76e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Fleita verovert de bal door een tackle van achteren. Fleita probeert naar een medespeler te passen. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Alszer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rogerio. Alszer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arapuca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tanghal kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kociński rent richting de bal. Fuzio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kociński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kociński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Rogerio kopt de bal weg. Daar is Fuzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleita speelt de bal door. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 56%, bergusak 44%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - bergusak 3:7