Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kızık Boyu Zitem FC
523 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 52.7
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Pyczółka passt de bal in één keer door. Jaśkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olsen. Olsen krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kafkas passt de bal zonder na te denken. Daar is Rzeźniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Huayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Prado geeft een lange en hoge pass. Naranjo rent richting de bal. Pyczółka verovert de bal door een tackle van achteren. Pyczółka geeft de bal voor. Jaśkiewicz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Jaśkiewicz passt de bal in één keer door. Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak passt de bal in één keer door. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Borković rent richting de bal. Borković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naranjo met een snelle inworp. Oană geeft de bal voor. Traczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Arapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapa geeft een lange en hoge pass. Pyczółka kan de bal niet met de borst controleren. Pyczółka geeft een hoge lob. Jaśkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Arapa onderschept slim de pass. Kafkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkas passt de bal zonder na te denken. Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka geeft de bal voor. Huayu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Rzeźniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Oană geeft een lange en hoge pass. Daar is Borković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kızık Boyu 43%, Zitem FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kızık Boyu - Zitem FC 0:0

47e minuut.
Jaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croonenburg rent richting de bal. Jaśkiewicz onderschept slim de pass. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Huayu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Zitem FC 1:0

50e minuut.
Pyczółka kopt de bal weg. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz passt de bal in één keer door. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Borković probeert naar een medespeler te passen. Abdullayev probeert de bal met de borst te controleren. Abdullayev speelt de bal door. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Huayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Harasymiuk met een sublieme pass. Olsen is nu in balbezit. Jaśkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaśkiewicz krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Borković speelt de bal door. Abdullayev probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Zitem FC 2:0

75e minuut.
Inworp. Rendl komt het veld opgelopen. Doğramacı komt het veld opgelopen. Trung Phương komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Agüero passt de bal in één keer door. Arapa rent richting de bal. Vameşu onderschept slim de pass. Vameşu schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Arapa is nu in balbezit. Vameşu verovert de bal door een tackle van achteren. Vameşu passt de bal zonder na te denken. Agüero rent richting de bal. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Abdullayev speelt de bal door. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Doğramacı heeft problemen om de bal te vangen. Doğramacı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kızık Boyu 39%, Zitem FC 61%.
Kızık Boyu - Zitem FC 2:0