Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALL LOSERS MineStreet
BUGG Tactiek defans1
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 31
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 47
poor Schieten excellent
average Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Pandža is nu in balbezit. Kaczmarski begaat een overtreding. Pandža is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponte met een snel genomen vrije trap. Pandža maakt een snoekduik en kopt de bal. Korczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - MineStreet 0:1

3e minuut.
Farmer kopt de bal weg. Pandža rent richting de bal. Pesto rent richting de bal. Pesto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - MineStreet 0:2

11e minuut.
Goławski heeft problemen om de bal te vangen. Ponte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goławski. Ponte raakt geblesseerd tijdens het duel. Farmer met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Goławski passt de bal zonder na te denken. Rosel geeft de bal voor. Pesto kopt de bal weg. Pandža bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandža haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korczak met een harde bal richting middenveld. Farmer kopt de bal weg. Pandža rent richting de bal. Pandža haalt uit met een fantastische trap. Korczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pandža is nu in balbezit. Pandža geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Farmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poukka speelt de bal door. Pesto is nu in balbezit. Pesto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zuccotti de bal onder controle te krijgen. Korczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ponte passt de bal in één keer door. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski passt de bal zonder na te denken. Pandža rent richting de bal. Pandža draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Farmer passt de bal met de wreef. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandža verovert de bal door een tackle van achteren. Pandža schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - MineStreet 0:3

41e minuut.
Pandža is nu in balbezit. Pandža passt de bal zonder na te denken. Poukka is nu in balbezit. Poukka draait met de bal, schiet en ... Korczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - MineStreet 0:4

45e minuut.
Pesto passt de bal met de wreef. Ponte geeft de bal voor. Poukka geeft een hoge lob. Pandža rent richting de bal. Pandža schiet op doel. Korczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pandža is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Kummer de bal. Poukka is nu in balbezit. Kummer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kummer krijgt een gele kaart. Poukka raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pandža neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 75%, MineStreet 25%.
ALL LOSERS - MineStreet 0:4

47e minuut.
Daar is Smiljanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponte is nu in balbezit. Pandža is nu in balbezit. Pandža haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Poukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Poukka geeft de bal voor. Pandža is nu in balbezit. Pandža draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - MineStreet 0:5

49e minuut.
Pandža met een sublieme pass. Sievinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sievinen geeft een lange en hoge pass. Pandža is nu in balbezit. Pandža haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sassi geeft de bal voor. Poukka rent richting de bal. Poukka passt de bal in één keer door. Pesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesto schiet op doel. Korczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Farmer speelt de bal door. Poukka rent richting de bal. Poukka probeert naar een medespeler te passen. Pesto rent richting de bal. Pesto schiet op doel. Korczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chudík heeft problemen om de bal te vangen. Pesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesto draait met de bal, schiet en ... Korczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pandža probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - MineStreet 0:6

65e minuut.
Poukka rent richting de bal. Poukka met een sublieme pass. Pesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - MineStreet 0:7

75e minuut.
Smiljanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sievinen verovert de bal door een tackle van achteren. Sievinen probeert naar een medespeler te passen. Ponte is nu in balbezit. Ponte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pesto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zuccotti. Pesto raakt geblesseerd tijdens het duel. Poukka met een snel genomen vrije trap. Pandža bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandža haalt uit met een fantastische trap. Korczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ponte probeert naar een medespeler te passen. Poukka geeft een hoge lob. Pesto rent richting de bal. Pesto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - MineStreet 0:8

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Poukka de bal onder controle te krijgen. Farmer geeft een hoge lob. Pandža bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandža heeft problemen om de bal te vangen. Pandža haalt uit met een fantastische trap. Korczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pandža rent richting de bal. Pandža haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 63%, MineStreet 37%.
ALL LOSERS - MineStreet 0:8