Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MineStreet ALL LOSERS
defans1 Tactiek BUGG
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Pandža is nu in balbezit. de Jong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pandža raakt geblesseerd tijdens het duel. Castorina neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ALL LOSERS 1:0

8e minuut.
Daar is Rosalém, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosalém passt de bal in één keer door. Motłoszyński met een sublieme pass. Weir rent richting de bal. Weir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Webb is nu in balbezit. Dobiecki rent richting de bal. Motłoszyński speelt de bal door. Weir is nu in balbezit. Weir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Arrighetti probeert de bal aan de voet te houden. Motłoszyński is nu in balbezit. Motłoszyński passt de bal in één keer door. Weir is nu in balbezit. Weir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MineStreet - ALL LOSERS 1:1

12e minuut.
Webb onderschept slim de pass. Webb geeft een hoge lob. Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Weir haalt uit met een fantastische trap. Havutçu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ALL LOSERS 1:2

14e minuut.
Weir kopt de bal weg. Webb probeert de bal aan de voet te houden. Dinis rent richting de bal. Weir onderschept slim de pass. Weir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel. Havutçu bokst de bal weg.

16e minuut.
de Jong probeert naar een medespeler te passen. Motłoszyński rent richting de bal. Motłoszyński passt de bal in één keer door. Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Weir draait met de bal, schiet en ... Havutçu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Webb is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ALL LOSERS 1:3

22e minuut.
Dinis onderschept slim de pass. Dobiecki kopt de bal weg. Motłoszyński speelt de bal door. Weir is nu in balbezit. Weir haalt uit met een fantastische trap. Havutçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ALL LOSERS 1:4

25e minuut.
Pandža is nu in balbezit. Ermak probeert naar een medespeler te passen. Webb kopt de bal weg. Daar is Weir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ALL LOSERS 1:5

33e minuut.
Motłoszyński met een sublieme pass. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém probeert naar een medespeler te passen. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Motłoszyński passt de bal in één keer door. Daar is Rosalém, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosalém met een sublieme pass. Weir rent richting de bal. Weir schiet op doel. Havutçu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Webb is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ponte rent richting de bal. Ponte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marashliev de bal. Pandža verovert de bal door een tackle van achteren. Pandža draait met de bal, schiet en ... Ermak bokst de bal weg.

44e minuut.
Webb kopt de bal weg. Weir heeft problemen om de bal te vangen. Arrighetti is nu in balbezit. Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ALL LOSERS 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 57%, ALL LOSERS 43%.
MineStreet - ALL LOSERS 1:6

48e minuut.
Daar is de Jong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Jong met een sublieme pass. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém geeft een lange en hoge pass. Weir maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Motłoszyński passt de bal in één keer door. Rosalém is nu in balbezit. Rosalém met een sublieme pass. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel. Havutçu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rosalém neemt de hoekschop. Weir krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rosalém probeert naar een medespeler te passen. Inneberg is nu in balbezit. Inneberg geeft een lange en hoge pass. Weir maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ALL LOSERS 1:7

62e minuut.
Sassi geeft de bal voor. Inworp. Inneberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Ponte passt de bal in één keer door. Mesthenaios met een sublieme pass. de Jong met een sublieme pass. Inneberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Inneberg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Castorina onderschept slim de pass. Castorina probeert naar een medespeler te passen. Poukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Poukka geeft een lange en hoge pass. Pandža maakt een snoekduik en kopt de bal. Ermak bokst de bal weg. Paal!

79e minuut.
Kandıralı passt de bal zonder na te denken. Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński passt de bal met de wreef. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ALL LOSERS 1:8

82e minuut.
Kandıralı passt de bal zonder na te denken. Inneberg probeert naar een medespeler te passen. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb draait met de bal, schiet en ... Havutçu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ALL LOSERS 1:9

87e minuut.
Ermak trapt de bal weg van het doel. Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński passt de bal in één keer door. Weir rent richting de bal. Weir haalt uit met een fantastische trap. Havutçu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Poukka passt de bal zonder na te denken. Castorina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marashliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Castorina onderschept slim de pass. Castorina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 60%, ALL LOSERS 40%.
MineStreet - ALL LOSERS 1:9