Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voodootrela Çakalli
Voodoo Tactiek çift forvet
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 46.7
average Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Vagner probeert naar een medespeler te passen. Nicoń geeft een lange en hoge pass. Dobre is nu in balbezit. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Barajas is nu in balbezit. Álvarez rent richting de bal. Barajas rent richting de bal. Barajas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Durão haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dere de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toàn Thắng met de inworp. Durão geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kaak verovert de bal door een tackle van achteren. Toàn Thắng heeft problemen om de bal te vangen. Toàn Thắng passt de bal met de wreef. Apakidze rent richting de bal. Apakidze haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Barajas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaak de bal. Vagner speelt de bal door. Barajas rent richting de bal. Barajas haalt uit met een fantastische trap. Pachut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vagner geeft de bal voor. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnikowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Álvarez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Álvarez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pachut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Becalossi geeft de bal voor. Inworp. Nicoń met de inworp. Vagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - Çakalli 1:0

43e minuut.
Kerker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaak passt de bal met de wreef. Apakidze rent richting de bal. Apakidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aksentijević trapt de bal weg. Kaak is nu in balbezit. Álvarez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Álvarez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voodootrela 41%, Çakalli 59%.
Voodootrela - Çakalli 1:0

66e minuut.
Nicoń passt de bal met de wreef. Epözdemir rent richting de bal. Epözdemir probeert naar een medespeler te passen. Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nicoń rent richting de bal. Nicoń probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagner haalt uit met een fantastische trap. Martínez Martínez probeert de bal aan de voet te houden. Pachut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal. Pachut bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voodootrela 41%, Çakalli 59%.
Voodootrela - Çakalli 1:0