Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çakalli Voodootrela
çift forvet Tactiek Voodoo
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 46.3
good Schieten adequate
adequate Passen good
solid Verdedigen good


12e minuut.
Jiló is nu in balbezit. Jiló passt de bal in één keer door. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - Voodootrela 1:0

15e minuut.
Dominguetti is nu in balbezit. Dominguetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jiló de bal. Barajas onderschept slim de pass. Barajas geeft een hoge lob. Pachut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Gronek rent richting de bal. Gronek passt de bal zonder na te denken. Nicoń rent richting de bal. Gronek rent richting de bal. Gronek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dobre geeft een lange en hoge pass. Domide is nu in balbezit. Barajas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barajas naar de kleedkamers voor een vroege douche. Domide roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Domide kan niet meer verder spelen. Vărzaru komt het veld opgelopen. Toàn Thắng met een snel genomen vrije trap. Dorado Bielsa kopt de bal weg. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Michnikowski is nu in balbezit. Michnikowski passt de bal in één keer door. Jiló heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Álvarez onderschept slim de pass. Jiló legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Álvarez raakt geblesseerd tijdens het duel. Álvarez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pachut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çakalli - Voodootrela 1:1

44e minuut.
Nicoń is nu in balbezit. Nicoń met een sublieme pass. Daar is Vagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakalli 63%, Voodootrela 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Çakalli - Voodootrela 1:1

59e minuut.
Jiló bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez met een sublieme pass. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Butulan kopt de bal weg. Michnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoń begaat een overtreding. Nicoń krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakalli 65%, Voodootrela 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Çakalli - Voodootrela 1:1