Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falcon V BeYaZ_MeLeK
Falcon Tactiek 451
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 59.6
good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen formidable


12e minuut.
Tadejewski met een sublieme pass. Terzo is nu in balbezit. Terzo geeft de bal voor. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Yoldaşlar met een sublieme pass. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borghese krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Pattison passt de bal in één keer door. Negrau rent richting de bal. De Haró rent richting de bal. De Haró passt de bal in één keer door. Negrau rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - BeYaZ_MeLeK 1:0

40e minuut.
Mostecký kopt de bal weg. Negrau is nu in balbezit. Negrau probeert naar een medespeler te passen. De Haró is nu in balbezit. De Haró schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcon V 51%, BeYaZ_MeLeK 49%.
Falcon V - BeYaZ_MeLeK 1:0

46e minuut.
Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski passt de bal zonder na te denken. Negrau rent richting de bal. Negrau geeft de bal voor. De Haró krijgt zijn hoofd ertegen. Marucco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Hatta heeft problemen om de bal te vangen. Bøgvad rent richting de bal. Bánhidi verovert de bal door een tackle van achteren. Terzo is nu in balbezit. Terzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Zováth rent richting de bal. Akrivopoulos probeert naar een medespeler te passen. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov geeft een hoge lob. De Haró kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Negrau rent richting de bal. Negrau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - BeYaZ_MeLeK 2:0

57e minuut.
Terzo met een sublieme pass. Vautrin heeft problemen om de bal te vangen. Vautrin met een sublieme pass. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi schiet op doel. Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tadejewski met een snelle inworp. Vautrin is nu in balbezit. Vautrin geeft een hoge lob. Bánhidi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vautrin rent richting de bal. Burlikowski is nu in balbezit. Vautrin verovert de bal door een tackle van achteren. Vautrin geeft een hoge lob. Bánhidi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - BeYaZ_MeLeK 2:1

66e minuut.
Strzelec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pattison met de inworp. Zováth geeft een lange en hoge pass. Negrau krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Yoldaşlar onderschept slim de pass. Yoldaşlar geeft een lange en hoge pass. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falcon V - BeYaZ_MeLeK 2:2

71e minuut.
Terzo met een sublieme pass. Yoldaşlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaşlar geeft een lange en hoge pass. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - BeYaZ_MeLeK 2:3

74e minuut.
Zováth heeft problemen om de bal te vangen. Zováth speelt de bal door. De Haró probeert naar een medespeler te passen. Negrau rent richting de bal. Negrau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Yoldaşlar geeft de bal voor. Daar is Hatta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi schiet op doel. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - BeYaZ_MeLeK 2:4

82e minuut.
Terzo rent richting de bal. Terzo passt de bal in één keer door. Vautrin rent richting de bal. Vautrin geeft een lange en hoge pass. Bánhidi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mostecký passt de bal zonder na te denken. Todeschini speelt de bal door. Terzo probeert naar een medespeler te passen. Bánhidi kan de bal niet met de borst controleren. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Yoldaşlar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akrivopoulos is nu in balbezit. Akrivopoulos geeft een hoge lob. Bánhidi probeert de bal met de borst te controleren. Bánhidi schiet op doel. Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcon V 54%, BeYaZ_MeLeK 46%.
Falcon V - BeYaZ_MeLeK 2:4