Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALL LOSERS ATATÜRKİYE
BUGG Tactiek MT1
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 60.2
solid Schieten formidable
very good Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Corbu passt de bal met de wreef. Slovenský met een sublieme pass. Mesthenaios rent richting de bal. Bravetti onderschept slim de pass. Bravetti draait met de bal, schiet en ... Ermak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ermak probeert naar een medespeler te passen. Motłoszyński kopt de bal weg. Webb rent richting de bal. Weir rent richting de bal. Weir draait met de bal, schiet en ... Pupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Weir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - ATATÜRKİYE 1:0

10e minuut.
Daar is Inneberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inneberg met een sublieme pass. Weir is nu in balbezit. Weir draait met de bal, schiet en ... Pupo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - ATATÜRKİYE 2:0

11e minuut.
da Cunha geeft een lange en hoge pass. Inneberg kopt de bal weg. Motłoszyński met een sublieme pass. Daar is Webb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Webb draait met de bal, schiet en ... Pupo bokst de bal weg.

16e minuut.
Weir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruciński komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Bravetti is nu in balbezit. Mesthenaios rent richting de bal. Kuziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - ATATÜRKİYE 2:1

36e minuut.
Bravetti passt de bal met de wreef. Corbu is nu in balbezit. Corbu passt de bal zonder na te denken. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński haalt uit met een fantastische trap. Ermak bokst de bal weg.

37e minuut.
Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti passt de bal zonder na te denken. Slovenský geeft een lange en hoge pass. Kuziński krijgt zijn hoofd ertegen. Ermak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALL LOSERS - ATATÜRKİYE 2:2

38e minuut.
da Cunha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miauczyński de bal. Motłoszyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Webb de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Motłoszyński is nu in balbezit. Motłoszyński passt de bal zonder na te denken. Rosalém met een sublieme pass. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński draait met de bal, schiet en ... Pupo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 44%, ATATÜRKİYE 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALL LOSERS - ATATÜRKİYE 2:2

48e minuut.
Titirică geeft de bal voor. Miauczyński kopt de bal weg. Marashliev is nu in balbezit. Corbu onderschept slim de pass. Corbu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Corbu is nu in balbezit. Corbu haalt uit met een fantastische trap. Ermak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - ATATÜRKİYE 2:3

53e minuut.
Aldinucci geeft de bal voor. Mesthenaios controleert de bal met de borst. Kuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziński schiet op doel. Ermak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - ATATÜRKİYE 2:4

54e minuut.
Motłoszyński passt de bal zonder na te denken. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém geeft een hoge lob. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel. Pupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Corbu passt de bal in één keer door. Aldinucci met een sublieme pass. Titirică rent richting de bal. Bravetti onderschept slim de pass. Bravetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Slovenský passt de bal zonder na te denken. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk passt de bal in één keer door. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mesthenaios geeft een hoge lob. Ruciński kopt de bal weg. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - ATATÜRKİYE 3:4

82e minuut.
Corbu is nu in balbezit. Corbu passt de bal in één keer door. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński geeft een lange en hoge pass. Bravetti krijgt zijn hoofd ertegen. Ermak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Motłoszyński kopt de bal weg. Sanzhar heeft problemen om de bal te vangen. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel. Pupo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Pupo trapt de bal weg. Rosalém kopt de bal weg. Ruciński rent richting de bal. Ruciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Corbu met een sublieme pass. Mesthenaios is nu in balbezit. Bravetti verovert de bal door een tackle van achteren. Bravetti schiet op doel. Ermak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - ATATÜRKİYE 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 61%, ATATÜRKİYE 39%.
ALL LOSERS - ATATÜRKİYE 3:5