Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATATÜRKİYE ALL LOSERS
MT1 Tactiek BUGG
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 54.9
good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Aldinucci met een sublieme pass. Çullu is nu in balbezit. Motłoszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Motłoszyński krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Webb kopt de bal weg. Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński passt de bal in één keer door. Webb is nu in balbezit. Webb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
de Jong probeert naar een medespeler te passen. Rosalém is nu in balbezit. Rosalém geeft een lange en hoge pass. Weir is nu in balbezit. Weir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Webb is nu in balbezit. Webb passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nagel de bal. Weir is nu in balbezit. Weir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Rosalém zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. Rosalém rent richting de bal. Rosalém geeft de bal voor. Webb krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Weir is nu in balbezit. Klungelig pakt Weir de bal. Weir met een sublieme pass. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - ALL LOSERS 0:1

24e minuut.
Ermak speelt de bal door. Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb passt de bal met de wreef. Inneberg is nu in balbezit. Inneberg geeft een hoge lob. Weir springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - ALL LOSERS 0:2

33e minuut.
Aldinucci probeert naar een medespeler te passen. Tomanko speelt de bal door. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bravetti de bal. Bravetti geeft een lange en hoge pass. Ermak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Aldinucci passt de bal in één keer door. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk passt de bal in één keer door. Çullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çullu haalt uit met een fantastische trap. Ermak bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 46%, ALL LOSERS 54%.
ATATÜRKİYE - ALL LOSERS 0:2

72e minuut.
Daar is Motłoszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motłoszyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Piechaczek de bal. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Rosalém verovert de bal door een tackle van achteren. Rosalém geeft een hoge lob. da Cunha controleert de bal met de borst. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Aldinucci passt de bal met de wreef. Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wawreńczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aldinucci legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. Aldinucci rent richting de bal. Aldinucci schiet op doel. Ermak bokst de bal weg. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti verovert de bal door een tackle van achteren. Bravetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bravetti rent richting de bal. Bravetti haalt uit met een fantastische trap. Ermak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Marashliev geeft een lange en hoge pass. Slovenský met een sublieme pass. Tomanko probeert naar een medespeler te passen. Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk draait met de bal, schiet en ... Ermak bokst de bal weg.

86e minuut.
Klungelig pakt Tomanko de bal. Tomanko passt de bal in één keer door. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci schiet op doel. Ermak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çullu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Inneberg heeft problemen om de bal te vangen. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Inneberg begaat een overtreding. Inneberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 48%, ALL LOSERS 52%.
ATATÜRKİYE - ALL LOSERS 0:2