Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BeYaZ_MeLeK Voodootrela
451 Tactiek Voodoo
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 43.5
goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
Öztaş passt de bal in één keer door. Yoldaşlar is nu in balbezit. Epözdemir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Epözdemir krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Epözdemir geeft een hoge lob. Strzelec rent richting de bal. Strzelec passt de bal met de wreef. Groń bereikt de bal nog maar net als eerste. Groń geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeYaZ_MeLeK 44%, Voodootrela 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BeYaZ_MeLeK - Voodootrela 0:0

49e minuut.
Gronek probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Burlan begaat een overtreding. Álvarez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Álvarez komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Burlan onderschept slim de pass. Terzo speelt de bal door. Groń bereikt de bal nog maar net als eerste. Groń passt de bal in één keer door. Yoldaşlar probeert naar een medespeler te passen. Aksentijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gronek geeft een lange en hoge pass. Dere rent richting de bal. Bánhidi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... Aksentijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BeYaZ_MeLeK - Voodootrela 1:0

65e minuut.
Öztaş kopt de bal weg. Strzelec probeert de bal met de borst te controleren. Vagner onderschept slim de pass. Vagner geeft een lange en hoge pass. Álvarez krijgt zijn hoofd ertegen. Marucco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Aksentijević trapt de bal weg. Álvarez kopt de bal weg. Gronek is nu in balbezit. Gronek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tadejewski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaplangı neemt de hoekschop. Álvarez krijgt zijn hoofd ertegen. Marucco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BeYaZ_MeLeK - Voodootrela 1:1

84e minuut.
Terzo rent richting de bal. Epözdemir onderschept slim de pass. Epözdemir passt de bal in één keer door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeYaZ_MeLeK 51%, Voodootrela 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BeYaZ_MeLeK - Voodootrela 1:1