Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voodootrela BeYaZ_MeLeK
Voodoo Tactiek 451
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 54.9
redelijk Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kerker is nu in balbezit. Kerker geeft de bal voor. Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Strzelec heeft problemen om de bal te vangen. Barajas is nu in balbezit. Barajas speelt de bal door. Gronek rent richting de bal. Gronek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vagner passt de bal zonder na te denken. Nicoń is nu in balbezit. Nicoń geeft een hoge lob. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Álvarez met een sublieme pass. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve begaat een overtreding. Walgraeve krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Dere controleert de bal met de borst. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere maakt een afschuwelijke overtreding. Dere krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voodootrela 57%, BeYaZ_MeLeK 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Voodootrela - BeYaZ_MeLeK 0:0

59e minuut.
Yoldaşlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaşlar geeft een hoge lob. Terzo kopt de bal weg. Akrivopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aksentijević trapt de bal weg van het doel. Gronek kopt de bal weg. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vagner passt de bal met de wreef. Barajas probeert naar een medespeler te passen. Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. Yoldaşlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaşlar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi schiet op doel. Aksentijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - BeYaZ_MeLeK 0:1

71e minuut.
Epözdemir met een sublieme pass. Dorado Bielsa rent richting de bal. Dorado Bielsa geeft een hoge lob. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft een hoge lob. Marucco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Terzo met een sublieme pass. Bánhidi rent richting de bal. Vagner begaat een overtreding. Vagner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voodootrela 54%, BeYaZ_MeLeK 46%.
Voodootrela - BeYaZ_MeLeK 0:1